Adam Rosén är laddad inför säsongen

Vi pratade också med mittbacken Adam Rosén.

Årets första förlust, 0-1 mot Elfsborg.

– Vi är trötta efter hård träning och får inte igång nåt jättespel, och har en del att jobba på även om det bitvis fungerade hyfsat. Vi hade mer bollinnehav i första efter paus blev vi av med bollen lite för lätt, vi var trötta och bytte många spelare också, men det är sånt träningsmatcher är till för.

Alltför täta matcher?

– Det är tänkt att det ska vara såhär, vi ska bygga upp oss och nu är det några dagar till nästa match.

Tankar inför säsongen?

– Jag är laddad och tycker absolut vi ska kunna vara med i toppen och kriga. Jag har spelat division 1 många år och vet att det är en tuff serie, det är många lag som krigar hårt.

Du är tillbaka i den serie du kom ifrån.

– Ja, tyvärr är det så. Jag flyttade hit för att jag ville spela högre upp och nu möter vi Skövde i första matchen. Jag är ändå ett steg uppåt från den tiden, här har vi bättre förutsättningar och bra träningsmöjligheter.

Vad gör du när du inte spelar fotboll?

– Jag pluggar ekonomi- och produktionsteknik på Chalmers, den är på tre år och jag har kommit 1,5 termin. så det är fullt upp. Det gäller att planera tiden, men jag är van vid att jobba vid sidan om fotbollen också. Nu spelar vi i ettan, då finns tiden att göra annat och jag har valt att plugga.

Är det skoj?

– Ja, men det går inte att jämföra med fotboll. Det är fotbollen jag satsar mest på, sedan är det bra att jag kan hålla igång med plugget vid sidan om. Ibland sitter jag förstås och längtar efter fotbollen under lektionerna. Vi har ofta undervisning från 8 till 15 och jag missar en del lektioner när vi har träningar, men man får försöka låna andras anteckningar och så.


'Adam Rosén är laddad inför säsongen' has no comments

Bli först att kommentera detta inlägg!

Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se