Fredrik Andersson: ”Det känns bittert”

Vi pratade också med vårt burlejon från Skene, Fredrik Andersson.

Din syn på matchen?

– Spel mot ett mål i 80 minuter. Fruktansvärt tråkigt att vi inte kan få dit ett vinstmål. Vi har samlat ihop så det skulle räcka till många mål. Vi dominerar fullständigt, så det känns bittert nu, nästan som en förlust, men vi får komma ihåg att vi fortfarande är obesegrade.

Ni var inte vakna från avspark?

– Återigen är vi bedrövliga i starten. Jag vet inte vad det beror på, men det är nåt vi måste prata igenom och alla får gå till sig själva, varför det fungera så dåligt i början.

Vad hände vid deras mål?

– Det är visserligen en bra frispark, men ingen i vår backlinje är med på den och faller. I förstaläget, känns det som om jag inte kan gå ut, och när ingen i vårt lag är är på plats och kan nicka undan den, då är det för sent för mig att komma ut mot bollen, sedan skjuter Faramarz bollen rakt i pannan på Kristianstadsspelaren så den går in i bortre. Det är dåligt av oss, samtidigt som de har lite tur.

Du själv har gjort flera bra insatser så här långt.

– Det har gått bra, men det är svårt att glädjas över det just nu. Det är surt att tänka på sånt, när man inte kunna vinna idag.

Det var tidigt klart att du skulle bli förstemålvakt.

– Man har fått intentioner på att man ska få spela, men det är en konkurrenssituation och det gäller att prestera varje match och varje träning. Självklart är min tanke att jag ska spela.

Du känner ändå en viss trygghet?

– Man kanske inte blir bortplockad om man gör en tavla eller en dålig match, men det är en bra sporre med en kompetent reservmålvakt.


'Fredrik Andersson: ”Det känns bittert”' have 2 comments

  1. 12 maj, 2014 @ 08:30 Nisse

    Dåligt att vi tappar poäng mot ett sånt lag, nu måste vi höja oss mot Motala som är ett bra spelande lag, får se upp med deras målskytt alushaj som vi känner till sen innan. Alla till Motala på lördag

    Svara

  2. 12 maj, 2014 @ 10:18 Lanslarke

    Tyckte Fredrik såg lite tveksam ut vid målet, men jag köper hans förklaring.

    Annars tyckte jag egentligen inte att ÖIS startade så himla dåligt. Det var mer att det taffliga/oturliga baklängesmålet skapade en osäkerhet, som det tog tid att komma över.

    Svara


Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se