Ny i ÖIS; Mathias Strinäs

Vi pratade också med målskytten och nyförvärvet från Varberg, Mathias Strinäs.

Kommentar till matchen?

– Vi gör en jättebra match och står upp mot Halmstad i 120 minuter. I vissa perioder tycker jag faktiskt att vi är det bättre laget, vi skapar chanser och fyller på med folk. Det är bara synd att vi inte kan få in en boll till och avgöra matchen, men sån är fotbollen.

Det var nära?

– Det är surt, men vi tar med oss spelet och vår kämpainsats.

Ska det vara så jämnt?

– Vi tror på vår spelidé occh vår trupp. Vi visar idag att vi är ett bra lag, det är skönt för självförtroendet och resten av serien.

Och mål gjorde du.

– Det var så stenhårt skott att målvakten inte kunde hålla det. Nej, men ett av de skönare målen, när vi varit så bra under matchen.

Din egen insats?

– Det fungerade bra, jag krigade på och fick en hel del bollar, kunde kanske fått fler, men det var kul, sedan är det också skönt att få göra mål!

Du såg pigg ut?

– Jag har inte spelat mycket sedan jag bröt mitt kontrakt med Varberg, så det tar ett tag att komma upp i matchform, men det känns verkligen som jag är på rätt väg och det har redan blivit ett mål och två assist.

Revanschsugen?

– Självklart, man är alltid glad när man kommer till ett lag som lirar fotboll.

Det är många som slåss om plats i startelvan.

– Det är alltid bra med konkurrens, alla är bra spelare och det stärker truppen. Sedan tar det ett tag, som ny att lära känna sina medspelare. Ska vi vinna serien, så ska de bästa spela.

Ditt kontrakt?

– Det gäller till november, efter det så ska vi prata med varandra.

Hur trivs du i Göteborg?

– Det blir bättre och bättre, i början var det lite svårt att hitta rätt i storstaden. Lagkompisarna har varit fantastiska, så jag ser fram mot fortsättningen efter en lite trevande start.

 

 


'Ny i ÖIS; Mathias Strinäs' has no comments

Bli först att kommentera detta inlägg!

Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se