Sebastian Ohlsson: ”Mitt specialskott”

Vi pratade också med Sebastian Ohlsson, som avgjorde matchen med sitt mål i 78:e minuten.

Du var tillbaka på kanten idag?

– Det var lite skillnad mot förut, men helt ok. Jag hade en friare position och skulle inte slicka kanten utan kunde gå in när jag ville, men fick jobba hem mer än som ”nummer 10″. Tycker att det funkade bra, även om jag trivs bättre däruppe.

Ett mål blev det från dig.

– Ja, det var en viktigt mål efter att Lund reducerat till 2-1, det hade kunnat bli nerv i matchen, men nu stängde vi den. Det var ett bra mål, den satt där den skulle sitta. Jag får bollen utanför straffområdet, Hedman kommer till höger och min första tanke är att vänta in honom och spela ut. Men sedan gick försvararen ifrån, så jag tog in den och jag gjorde mitt specialskott mellan benen på honom och in i hörnet. Den satt skönt.

Hur har du hanterat de senaste förlusterna?

– Jag har spelat på och gör det jag kan. Man kan inte påverka laget med mer än sin egen prestation, det går inte att oroa sig för vad alla andra tycker och tänker. Man får köra sitt race och göra så gott man kan för att hjälpa laget.

Har ni snackat om det i laget?

– Vi har sagt att det är fotboll vi håller på med, vi älskar det. Det är bara att gå ut, slappna av och spela.

Nu väntar kval.

– Ja, troligtvis. Vi kan ju bara göra vårt. Det är bra att vi säkrade det idag, en förlust till och det hade blivit tufft. Nu ska det bli kul med två matcher till.

Kul?

– Vi vill gå upp direkt, men nu när vi inte har det i egna händer, så får vi se till att vinna de två sista matcherna och gå in med en positiv känsla till kvalmatcherna. Jag tycker inte lagen från Superettan är bättre än vi, så det blir jämnt. De har nog mer press på sig efter att ha haft en dålig säsong.

 

 


'Sebastian Ohlsson: ”Mitt specialskott”' has no comments

Bli först att kommentera detta inlägg!

Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se