Image-7

Hampus Bohman: ”Minst en växel till”

Sambadefensiv ställde också några frågor till nyförvärvet från Oddevold, Hampus Bohman.

Dina tankar efter matchen?

– Det var sjukt kul! Lite premiärnerver fanns det väl, men vi gör en bra första halvlek, skapar mängder med chanser och borde gjort något mer mål. Efter paus kunde vi hållit i bollen lite mer, men det var stabilt över 90 minuter. Gott att vara igång.

Stor klasskillnad?

– Ja, det var det, men vi kan betydligt bättre än så här, vi har minst en växel till, så kan vi bara fortsätta så här så blir det en rolig säsong.

Det har varit en grym försäsong.

– Det känns tryggt, vi vet vad vi ska göra, alla kan vårt spel och det känns stabilt över hela plan, bara positivt.

Hur har det varit för dig att ta dig in i laget?

-Det har varit ok, lite ovant med ny klubb och nytt spelsätt. Först var det lite sisådär, men sedan kommer man mer och mer in i det, nu är det väldigt kul att spela.

Varför blev det ÖIS?

– Jag gillade ÖIS sätt att spela boll och det passar min spelstil väldigt bra. Sedan finns ambitionerna här, det känns som en stor klubb i fel serie, så det känns kul att få vara med i den här satsningen och bidra till att vi kan ta steget upp igen.

Du ersätter Jacob Ericsson på vänsterbacken.

– Det blir inte det enklaste. Vi är inte samma typ av spelare, men jag ska göra så gott jag kan. Han är mer den snabbe spelaren, som kan göra sin gubbe. Jag lever mer på mitt passningsspel och en bra vänsterfot med inlägg. Jag försöker komma runt så mycket som jag kan och vi har det spelsättet att vi ska vara högt med våra ytterbackar. Det känns väldigt bra så här långt!


'Hampus Bohman: ”Minst en växel till”' has no comments

Bli först att kommentera detta inlägg!

Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se