Image-6

Robin Ingvarsson: ”Måste hitta tillbaka”

Vi pratade med Robin Ingvarsson efter förlusten på Gamla Ullevi.
Tankar efter matchen?

– Det känns för j-t, här fanns inte mycket positivt att ta med sig. Vi måste börja kämpa mer för laget, så gjorde Landskrona.

När man tittar på blir man lätt förbannad.

– Det är ännu värre som spelare. Man försöker skrika, mana på och få igång alla. Man vill bara köra, men det händer ingenting. Vi måste hitta tillbaka till spelet, som vi har när vi är bra, då är vi riktigt bra och det ska vi utnyttja.

Varför är det så stor skillnad mellan insatserna?

– Så ska det verkligen inte vara! Vi har varit tydliga med att vi ska ha högsta högstanivån och högsta lägstanivån. Det har vi absolut inte levt upp till utan det måste vi bättra på.

Matchen blev en comeback för dig.

– Ja, det var kul att få vara med och spela igen. Jag tyckte det kändes bra fysiskt och jag hade kunnat spelat hela matchen.

Hur är formen?

– Touchen och den biten var ändå helt ok. Däremot fattas det lite kondition och snabbhet, men nu har jag varit med och kört ett tag, så jag tror att det ska komma ganska snart.


'Robin Ingvarsson: ”Måste hitta tillbaka”' have 2 comments

  1. 26 maj, 2015 @ 23:40 Nil

    ”Vi måste börja kämpa mer för laget, så gjorde Landskrona.”

    Aha!? Så det har ni inte tagit lärdom om efter Eskilsminne,,, eller efter Oddevold,,, eller efter Norrby,,? Men efter 4 plattmatcher av 7, då jävlar, nu skall det börja kämpas…

    Finns inte en chans i världen att detta lag vinner serien.

    Svara


Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se