IMG_7438

Marcus Lantz: ”Lider med killarna”

Sambadefensiv pratade med Marcus Lantz efter cupförlusten mot Värnamo.
Kommentar till matchen?

– Jag lider med killarna. Vi är det klart bättre laget och förtjänar att vinna matchen. Jag är nöjd med hur vi spelar och hur matchen gestaltar sig. I förlängningen tar vi över än mer, så självklart är jag besviken på utvecklingen i slutet.

Riktigt stor besvikelse?

– Just nu är det så, det blir nog bättre när man funderar över matchen i morgon.. Även om jag är lite partisk, så är vi ett par klasser bättre än Värnamo, som ändå spelar i Superettan. Det visar att vårt spel fungerar mot lag på högra nivå och det glädjer mig. Jag hoppas at vi kan ta detta med oss in i serien också.

Bra passningsspel bitvis?

– Vi jobbar väldigt mycket med vårt kombinationsspel och det utvecklas hela tiden. Nästa steg är att det ska sitta oftare och inte bara stundtals.

Det blev stökigt därute?

– Jag har varit med i fotbollen på hög nivå och under lång tid, men tror aldrig jag varit med om nåt liknande. Det var ingen svår match att hantera och egentligen inget fult spel. Det är fruktansvärt trist.

Du blev avvisad från bänken.

– Johan Hedman blev bortspärrad för andra eller tredje gången, domare följde bollen och missade detta. Då reagerade jag och han vinkade upp mig på läktaren.

Hur påverkar den här matchen mot Landskrona?

– Svårt att säga. Jag hoppas inte det påverkar alls, trors att vi har en förlängningen i benen. Vi ska återhämta oss i morgon, har ledigt på fredag, lugn träning på lördag och sedan laddar vi för söndagen. Tittar man på denna prestationen och hur det sett ut de senaste matcherna, så har vi varit enormt stabila bakåt och hållit nollan under ordinarie tid i fem matcher.


'Marcus Lantz: ”Lider med killarna”' has no comments

Bli först att kommentera detta inlägg!

Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se