Danny Ervik: ”Vi gör allt tillsammans”

Sambadefensiv pratade med Danny Ervik efter att Värnamo slagits tillbaka med hela 4-0.

 
Tankar efter matchen?

– Skönt att komma tillbaka efter förlusten mot Helsingborg, där vi inte kom upp i nivå. Idag var vi riktigt dåliga första 10, sedan är det starkt att ta tag i det. Vi får 1-0 och spelar i princip av halvleken. I paus sa vi att vi måste höja oss och vi gör en riktigt stark andra halvlek. Vi spelar lught och fint, kommer runt å kanterna, killarna där framme sliter och det blir mycket lätare för oss.

Hur vill du förklara att vi spelar som ett helt annat lag i år?

– Det känns som om vi är ett helt annat kollektiv. När vi får skador och avstängningar, så vet vi att de på bänken gör det minst lika bra. Alla vet vad vi ska göra och vi gör det tillsammans. Det är jättehärligt! Vi sliter som fasen, både på träning och match. Det är ett annat go i gruppen, vi är ett riktigt lag. Det är många bra spelare, som inte får spela ibland vissa matcher, så det är tufft för Thomas att ta ut laget.

Alla jobbar hårdare?

– Vi var inte riktigt ett lag på det sättet, vi sprang mycket en och en. Någon satte press och någon föll ned, nu gör vi allt tillsammans. Där är det mycket lättare och framför allt är det kul att spela fotboll i dagens ÖIS.

Och det gick snabbt.

– Thomas har tagit in många bra killar. Han tar hellre in en som jobbar hårt för laget än en som är lite mer teknisk. Det kände man redan i januari, att alla hänger med alla och det är inga grupperingar. Mår du bra tillsammans, så prsterar du också bra.

Hur är det att vara serieledare?

– Vi i gruppen har inte satt någon målsättning. Nu har vi en lång resa till Brage nästa match och då tar vi det.


'Danny Ervik: ”Vi gör allt tillsammans”' have 2 comments

  1. 24 maj, 2018 @ 08:43 Martin

    Danny var riktigt bra igår! Känns säkrare nu än tidigare.

    Svara

  2. 24 maj, 2018 @ 11:14 Anders

    Mår alla bra, blir alla bra…..

    Svara


Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se