Oliver Stanisic: ”Skönt att hålla nollan”

Efter vinsten mot Frej pratade Sambadefensiv med nyförvärvet från Varberg, Oliver Stanisic.

 

 

Din syn på matchen, Oliver?

– Jag vet inte varför, men det var en trevande start. Vi har mycket boll, medan Frej backar hem och går på omställningar. Vi var inte nöjda med första halvlek utan ville växla upp. Det var deras första gräsmatch och ju längre matchen gick desto tröttare blev de och det visade sig där ute också och vi kunde såra dem.

Vi hade en del möjligheter i första.
– Det fanns chanser, men det gäller att sätta dit bollen. Samtidigt har vi varit effektiva så här långt, så det kan man ändå inte klaga på.

Frej hade en bra period före utvisningen.

– Det är så i en match, du har bra och dåliga perioder. Det gäller att hålla de dåliga perioderna, så korta som möjligt och det tycker jag ändå att vi gör. Det är svårt att dominera en hel math, vi reder ut det och tog hem tre poäng, vilket var det viktigaste.

Du svarade för några viktiga brytningar.

– Det är väl det jag ska göra. Det gäller att vara på tårna hela tiden och jag är nöjd.

Vad säger du om inledningen för egen del?

– Det har känts bra hela försäsongen och man har tagit bra hand om mig. Jag har kommit in i spelsättet och fått förtroende av Thomas.

Årets första nolla.

– Jätteskönt, lika härligt för en försvarare att hålla nollan som för en anfallare att göra mål.

Kommer ÖIS att bli ett topplag i år?

– Som idrottare generellt har du stora förväntningar både på dig själv och laget. Vi är en så bra grupp att vi bör vara med där uppe och konkurrera, så får vi se hur långt det räcker, men vi har en målsättning.

Vi slog ändå HBK borta i förra omgången.

– Det kanske man inte ska dra alltför stora växlar på. De gör en mindre bra match medan vi spelar bra och det är bara i början på säsongen. Det gäller att ligga i, det kommer att bli både upp och ner under året och man får försöka ha korta svackor.


'Oliver Stanisic: ”Skönt att hålla nollan”' has no comments

Bli först att kommentera detta inlägg!

Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se