Alexander Bernhardsson: ”Har blivit smartare”

Vi talade också med målskytten och virvelvinden på kanten, Alexander Bernhardsson.

 
Kommentar till matchen?

– Det var en tuff match. Vi möter ett bra lag, de är fysiska och duktiga på att rulla boll. I första gjorde vi det vi är bra på. Vi spelade runt, hittade kombinationer och instick. Efter paus kom vi inte igång riktigt och det blev jämnt mellan två lag som ville mycket.

Vi kunde avgjort tidigare.

– Vi brukar göra mål i nästan varje match – utom senast mot Trelleborg. Vi hade många lägen, men det är marginaler som gör att bollen inte går in. Det var kul för Ailton att få göra två, han är extremt skicklig när han får komma rättvänd och ta avslut.

Du är också skicklig.

– Tack, jag känner att jag har utvecklats väldigt mycket när jag kommit hit och fått lära mig av alla gubbarna i laget. Tomas är skicklig på att peppa en, man har blivit inspelad och fått känna på tempot, så det har varit en riktigt kul år.

Det har gått fort framåt för dig.

– Jag har blivit en smartare fotbollsspelare och lärt mig springa mer rätt. Sedan har de andra lärt sig mitt spelsätt, då växer man mer i sin fotbollskarriär. Det tar inte stopp här utan det är många år kvar hoppas jag. Man vill göra det bra 90 minuter i varje match och det finns mycket mer att jobba på. Bl a närkampsspelet och så ska tanke och huvud hänga med.

Vad tror du om hösten?

– Vi ska bara köra vårt race och inte tänka för mycket på tabellen. Vi vet att vi kan vinna matcher och spelar vi som idag så kommer vi att vinna många. Det blir många tuffa matcher, men nu får vi först fokusera på derbyt mot GAIS. där kommer det säkert att smälla mycket.


'Alexander Bernhardsson: ”Har blivit smartare”' has no comments

Bli först att kommentera detta inlägg!

Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se