Joakim Karlssson: ”Vi verkar tryggare”

Efter segern mot Norrby, så talade vi också med Joakim Karlsson. Joakim – närmast från Jönköping  – med meriter från Allsvenskan har haft det tufft med skada tidigt på säsongen och därefter har det enbart blivit inhopp.

 
Kommentar till vinsten?

– Vi får det inte att klaffa alla gånger och är stundtals illa ute. Norrby har en bra period innan 1-o, men efter första målet så äger vi resten. Vi får en boost av målet och någonstans, så vinner vi rättvist.

Norrby är svårspelade.

– Ja, det märkte vi senast. De har många tuffa spelare och är starka där framme.

Du skulle ersätta David Engström, men blev tidigt skadad.

– Alla vill ju spela, det vore ju konstigt annars. Det är det man siktar på när man tränar i veckan. Sedan har vi gjort det bra i många matcher och då vill man kanske inte ändra så mycket. Det är bara att jobba på hårt, så får man se när man får chansen.

Du brukar ändå få komma in och vara med om att vinna.

– Man vill spela 90 minuter och det siktar jag också på. Vi är ett lag och det är en lagsport, så vi måste hjälpas åt.

Hur trivs du annars?

– Jag har känt mig väldigt välkommen och det var familjärt från början, inga konstigheter. Vi ska vara glada att vi har så bra killar i truppen. Vi höll ihop det bra när det gick lite tungt och nu får vi skörda att vi gnuggat på vecka in och vecka ut. Det har lossnat lite och vi verkar mycket tryggare i allt vad vi gör.

En snabb vändning.

– Det var smågrejor som skulle justeras och sedan har det sett bättre och bättre ut för varje match.

Resten av säsongen?

– Om man tänker på hur det såg ut i början, så har vi tagit ett j-a kliv och kan vi ta ytterligare ett kliv, då har vi stora chanser att vara med där uppe.


'Joakim Karlssson: ”Vi verkar tryggare”' has no comments

Bli först att kommentera detta inlägg!

Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se