Warning: realpath(): open_basedir restriction in effect. File(/storage/content/32/106132/media.sambadefensiv.se/public_html) is not within the allowed path(s): (/storage/content/32/106132/sambadefensiv.se/:/storage/configuration/wrappers/32/106132/sambadefensiv.se/:/tmp/) in /storage/content/32/106132/sambadefensiv.se/public_html/wp-includes/functions.php on line 1547 Warning: file_exists(): open_basedir restriction in effect. File(/storage/content/32/106132/sambadefensiv.se/public_html/../../media.sambadefensiv.se/public_html/2021/06) is not within the allowed path(s): (/storage/content/32/106132/sambadefensiv.se/:/storage/configuration/wrappers/32/106132/sambadefensiv.se/:/tmp/) in /storage/content/32/106132/sambadefensiv.se/public_html/wp-includes/functions.php on line 1492 Warning: realpath(): open_basedir restriction in effect. File(/storage/content/32/106132/media.sambadefensiv.se/public_html) is not within the allowed path(s): (/storage/content/32/106132/sambadefensiv.se/:/storage/configuration/wrappers/32/106132/sambadefensiv.se/:/tmp/) in /storage/content/32/106132/sambadefensiv.se/public_html/wp-content/plugins/backwpup/backwpup.php on line 174 Warning: realpath(): open_basedir restriction in effect. File(/storage/content/32/106132/media.sambadefensiv.se/public_html) is not within the allowed path(s): (/storage/content/32/106132/sambadefensiv.se/:/storage/configuration/wrappers/32/106132/sambadefensiv.se/:/tmp/) in /storage/content/32/106132/sambadefensiv.se/public_html/wp-includes/functions.php on line 1547 Warning: file_exists(): open_basedir restriction in effect. File(/storage/content/32/106132/sambadefensiv.se/public_html/../../media.sambadefensiv.se/public_html/2021/06) is not within the allowed path(s): (/storage/content/32/106132/sambadefensiv.se/:/storage/configuration/wrappers/32/106132/sambadefensiv.se/:/tmp/) in /storage/content/32/106132/sambadefensiv.se/public_html/wp-includes/functions.php on line 1492 Warning: is_dir(): open_basedir restriction in effect. File(/storage/content/32/106132/sambadefensiv.se/public_html/../../media.sambadefensiv.se/public_html//wpcf7_uploads/) is not within the allowed path(s): (/storage/content/32/106132/sambadefensiv.se/:/storage/configuration/wrappers/32/106132/sambadefensiv.se/:/tmp/) in /storage/content/32/106132/sambadefensiv.se/public_html/wp-content/plugins/contact-form-7/modules/file.php on line 338 Sambadefensiv / Keith Millen besviken efter derbyt

Keith Millen besviken efter derbyt

ÖIS lyckades pricka in en riktigt dålig insats mot GAIS och var i princip chanslöst. Laget med grönsvarta tröjor vann enkelt med 2-0 och det var en besviken Keith Millen, som fick svara på några frågor.

 
Kommentar till matchen?

– Jag är mycket besviken, det var en viktig match. Det gällde inte bara tre poäng utan var också ett derby och jag förväntade att vi skulle kämpa, strida och jobba hårt för varandra. Man spelar inte alltid bra, men grunden är att arbeta och föröka vinna, men idag var vi tvåa på bollen hela tiden och det gör mig mest besviken. Jag är inte nöjd med laget, det är första gången på länge som jag känner så. Vi måste verkligen tänka igenom hur vi spelade, man kan vara dålig med bollen, men nu kämpade de ner oss också.

Det var inget som fungerade.

– Nej, när vi hamnde i 0-1-underläge, så blev vi stressade. Det var ju fortfarnde en jämn match och vi hade övertag i bollinnehav, men vi skapade inte tillräckligt med chanser. De kunde kontra och såg mycket mer farliga ut. Vi har mycket att tänka på och mycket att jobba på efter denna matchen.

Varför blir det så här?

– Vårt presspel fungerade inte och vi spelade inte som ett lag, då blir det en dålig insats. Vi måste förstå hur ont det här gör. Matchen betydde mycket för klubben och våra fans. Nu måste spelarna och jag göra allt för att vända på det här.

Bytena?

– Daniel Paulson var tvungen att byta, han är inte redo för 90 ännu. Efter 0-2 försöker vi göra något annorlunda och satsa framåt, men det hjälpte inte.

Vi har annars varit väldigt starka på Gamla Ullevi.

– Det borde inte svänga så mycket, det kan bero på självförtroendet. Vi var stressade efter 0-1 och tog många felbeslut, både med och utan boll. Vi måste lära läxan för vi kan hamna i samma läge fler gånger och då måste vi svara upp bättre.

Passar GAIS dåligt för oss?

– Nej, det är inte alls det, varje match är unik. Förra derbyt var en ganska jämn tillställning. Varje lag och säsong är annorlunda, jag koncentrerar mig på oss i år.

Revansch mot Brage?

– Vi måste steppa upp. Tidigare i år har vi kommit efter dåliga matcher. Det här känns inte alls bra och vi ska försöka vara tillbaka på rätt nivå på lördag.


'Keith Millen besviken efter derbyt' has no comments

Bli först att kommentera detta inlägg!

Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se