Daniel Paulson: ”Det handlar mest om vad vi gör”

Vi pratade också med Daniel Paulson efter den tunga förlusten mot Dalkurd.

 
Tankar efter matchen?

– Vi börjar bra och har många möjligheter i första och Dalkurd ska vara glada över 1-1 i paus. I början gav vi dem ingen tid, vi pressade högt och spelade bra. Andra halvlek är deras och de har flest chanser. De lyckades spela ur vår förstapress, de trycker ner oss och vi kommer inte ur det greppet. Vi är verkligen inte nöjda med andra, men saker förändras under match och det blir mer komplicerat.

Det var en match, som vi inte ”fick” förlora.

– Ja. det är tungt nu, men vi ska reda ut den här situationen. Det gäller att lägga ner ett hårt jobb och lita på det man gör, då kommer poängen att komma. Det är vi spelare som ska göra det, man får sig själv i spegeln och göra sitt bästa.

Din status?

– Jag fick en smäll senast mot AFC och det var precis att jag kunde spela den här matchen.

Du har haft två skadedrabbade säsonger nu.

– Mycket beror nog på den första skadan. Det tar tid och jag försöker göra så mycket jag kan. De senaste skadorna har varit smällar och olycksfall, sådant händer i fotboll. Det blev 60 minuter idag och jag har inte 90 i mig ännu.

Läget nu?

– Just nu känns det bara surt att vi inte lyckades reda ut den här matchen. Ny match väntar på onsdag, det spelar ingen roll vem man möter, så stor är inte skillnaden på lagen i Superettan – det handlar mest om vad vi själva gör. Det är bara att köra, så hårt vi kan och bygga vidare på den starten vi hade idag.


'Daniel Paulson: ”Det handlar mest om vad vi gör”' has no comments

Bli först att kommentera detta inlägg!

Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se