Warning: realpath(): open_basedir restriction in effect. File(/storage/content/32/106132/media.sambadefensiv.se/public_html) is not within the allowed path(s): (/storage/content/32/106132/sambadefensiv.se/:/storage/configuration/wrappers/32/106132/sambadefensiv.se/:/tmp/) in /storage/content/32/106132/sambadefensiv.se/public_html/wp-includes/functions.php on line 1547 Warning: file_exists(): open_basedir restriction in effect. File(/storage/content/32/106132/sambadefensiv.se/public_html/../../media.sambadefensiv.se/public_html/2021/06) is not within the allowed path(s): (/storage/content/32/106132/sambadefensiv.se/:/storage/configuration/wrappers/32/106132/sambadefensiv.se/:/tmp/) in /storage/content/32/106132/sambadefensiv.se/public_html/wp-includes/functions.php on line 1492 Warning: realpath(): open_basedir restriction in effect. File(/storage/content/32/106132/media.sambadefensiv.se/public_html) is not within the allowed path(s): (/storage/content/32/106132/sambadefensiv.se/:/storage/configuration/wrappers/32/106132/sambadefensiv.se/:/tmp/) in /storage/content/32/106132/sambadefensiv.se/public_html/wp-content/plugins/backwpup/backwpup.php on line 174 Warning: realpath(): open_basedir restriction in effect. File(/storage/content/32/106132/media.sambadefensiv.se/public_html) is not within the allowed path(s): (/storage/content/32/106132/sambadefensiv.se/:/storage/configuration/wrappers/32/106132/sambadefensiv.se/:/tmp/) in /storage/content/32/106132/sambadefensiv.se/public_html/wp-includes/functions.php on line 1547 Warning: file_exists(): open_basedir restriction in effect. File(/storage/content/32/106132/sambadefensiv.se/public_html/../../media.sambadefensiv.se/public_html/2021/06) is not within the allowed path(s): (/storage/content/32/106132/sambadefensiv.se/:/storage/configuration/wrappers/32/106132/sambadefensiv.se/:/tmp/) in /storage/content/32/106132/sambadefensiv.se/public_html/wp-includes/functions.php on line 1492 Warning: is_dir(): open_basedir restriction in effect. File(/storage/content/32/106132/sambadefensiv.se/public_html/../../media.sambadefensiv.se/public_html//wpcf7_uploads/) is not within the allowed path(s): (/storage/content/32/106132/sambadefensiv.se/:/storage/configuration/wrappers/32/106132/sambadefensiv.se/:/tmp/) in /storage/content/32/106132/sambadefensiv.se/public_html/wp-content/plugins/contact-form-7/modules/file.php on line 338 Sambadefensiv / Oliver Stanisic: ”Det gäller att vara stark”

Oliver Stanisic: ”Det gäller att vara stark”

ÖIS inledde på bästa möjliga sätt mot Dalkurd. Under första kvarten, spelade man med stor energi och skapade en rad med chanser, När man till slut fick utdelning genom Marokhy Ndione, såg det ut som om tre poäng väntade bakom hörnet. I andra halvlek försvann allt spel från ÖIS och när slutsignalen, så stod ÖIS, som förlorare med 1-2. Vi talade med comebakande Oliver Stanisic.

 
Kommentar till matchen?

– Vi kommer ut fruktansvärt taggade och verkligen vill någonting från start. Vi missar en hel del lägen, men får in en boll och känner att vi är på gång. Andra halvlek blir inte vadvi tänkt oss och vi tillåter Dalkurd ha alldeles för mycket boll.

Början var ruggigt bra.

– Javisst, vi hade bl a ett offsidemål och de räddade på mållingen. Vi kom ut från omklädningsrummet med positiv energi och en bra laganda. Tyvärr gör vi bara ett mål, 1-0 är intemycket och tyvärr vänder det i andra.

Matchen bara rann iväg?

– Det är tufft. Vi gör en godkänd insats och ska absolut ha med oss minst en pinne, men just nu är det motigt. Det gäller att våga förstå detta och våga jobba i motvind – det är då vi kommer att lyfta.

Hur ska vi göra detta?

– Det gäller att vara stark, vi får inte vika ner oss. Det blåser mycket kring klubben och läget är som det är, men vi måste göra vårt jobb och se till att ta trepoängare.

Nu var du tillbaka i startelvan.

– Som fotbollsspelare vill du vara på plan och inte någon annanstans. Jag har varit borta i 2,5 månad och det var skönt att få starta och spela och få mimuter. Jag höll inte för 90 minuter, men det är förståligt. Jag ser mig främst som mittback, mennu behövdes det mågon på högerbacken och jag ställer upp där – inga konstigheter. För mig var det viktigt att visa att jag är tillbaka och nu ska jag försöka komma i bra form.

Hur mycket har du tappat?

– Man tappar mycket, alltifrån styrka, kondition och talming. Jag har haft en bra rehab, tillsammans med det medicinska teamet, så jag könner mig i bra fas. Det är förstås två helt olika saker att träna och spela match, så jag klarade inte 90 idag.

Nu har vi en lång period utan vinst.

– Det är konstigt och man kan fråga sig varför det är så. Fotboll är inte alltid lätt att förstå, det handlar mycket om inställming och momentum. Just nu blåser det motvind och vi måste stå upp. Vi är starka mentalt och ska jobba tillsammans för att vända på det här.

Påverkar tränarbytet?

– Vi spelare har ett jobb och det är att gå ut på plan och försöka vinna matcher. Vem som står och coachar ska inte har stor betydelse för vår del. Vi vet vad som krävs och hur vi ska utför det, vilket vi gör bra i första, men tyvärr håller det inte hela vägen och det är där det brister idag.
-


'Oliver Stanisic: ”Det gäller att vara stark”' has no comments

Bli först att kommentera detta inlägg!

Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se