Kevin Ackermann: ”Kommer att lossna”

0-0 för ÖIS mot Jönköping betydde tredje raka oavgjorda matchen mot ett topplag. Sambadefensiv pratade med Kevin Ackermann efterslutsignalen.

 

 

Kommentar till matchen?

– Det känns som om vi skulle gått härifrån med tre poäng. Det är helt godkänt och vi förtjänar något bättre. Vi spelar bra, men det handlar om tur också, vi skulle behöva lite stolpe-in.

Varför blir det inte så?

– Det var hackigt med många skador och vi har lite otur där framme.

Spelmässigt är det en bra insats.

– Ja, det är sista tredjedeln som inte fungerar. Vi kommer dit, men behöver mer skärpa, då kommer också målen. Sedan ska man komma ihåg att Jönköping inte hade många chanser.

Din egen insats?

– Det kändes ok, det blir bättre och bättre ju mer vi spelar.

Hur mycket tänker du på tabellen?

– Jag försöker att inte alls tänka på den. Det gäller att vara trogen spelidén,  jag tror på det här, det kommer att bli bra.

Har vi tiden?

– Vi måste vinna matcher också, jag tror på gruppen. Ser det ut så här, då kommer det att lossna. Jag hade varit mer orolig om vi spelat riktigt dåligt. Kommer sista tredjedelen, så kommer vi att vinna matcher.

Brage väntar nästa lördag.

– Det gäller att ge allt och försöka få med en trea, då kan vi gå till höstsäsong med en positiv känsla. Min kropp kan behöva vila under uppehållet. Jag har haft lite problem med en stukning , som jag fick i matchen mot Landskrona.


'Kevin Ackermann: ”Kommer att lossna”' has no comments

Bli först att kommentera detta inlägg!

Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se