Eric Nohlgren: ”Helt otroligt!”

Sambadefensiv ställde också några frågor till ÖIS senaste nyförvärv Eric Nohlgren från Lindome.

 

 

Tankar efter slutsignalen?

– Vi dominerar stora delar av matchen. I första har vi flest chanser och jag tycker vi har kontroll. Vi kommer in i deras straffområde och styr matchen, då är vi bra. I slutet chansspelar GAIS och kommer närmare vårt straffområdet, helst hade vi bara velat spela av tiden, men vi gör det bra i stort, en helt godkänd insats.

Det här var årets viktigaste match och seger för många.

– Det var härligt! En god start för mig att komma direkt in i ett derbyt. Jag har inte spelat på den här nivån tidigare, att få komma in och spela för den här publiken är helt otroligt.

Snabba ryck från Lindome till ÖIS.

– Vi är flera från Lindome och de har gjort det bra. I och med att jag spelat för Dane och Johan innan, så går det enklare och snabbare att komma in i det. Man kan ju spelsättet, så jag har knappt pratat med tränarna förutom matchgenomgången. Det är häftigt att direkt bli inkastad i en sådan här match.

Du hade en ganska defensiv roll.

– Jag brukar gilla att ligga framför backlinjen, som en liten sköld – hjälpa dem och försöka få mycket boll. Nu blev det kanske lite väl lågt i slutet av matchen. GAIS tryckte på och vi höll inte i bollen så länge som vi borde.

Fortsättningen?

– Träna imorgon och försöka återhämta oss så snabbt det går. Sedan är det match mot Norrby på måndag och då ska vi göra en bra prestation igen, vi ska inte vara nöjda. Det är bara att tugga, det är en process och det tar tid, men varje dag tar vi kliv och blir bättre.


'Eric Nohlgren: ”Helt otroligt!”' has no comments

Bli först att kommentera detta inlägg!

Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se