Jack Cooper-Love: ”Ska göra några idag”

ÖIS och AFC spelade 2-2 i årets Dawitmatch. Det var inte bara fyra mål utan också massor av avslut, 8 gula kort, mängder av frisparkar i en oviss match som kunde slutat hursomhelst trots att ÖIS var det bättre laget. Poängräddare det här gången med två mål var Ajdin Zeljkovic, men Sambadefensiv valde att prata med hans nye anfallskollega, lånet från Elfsborg Jack Cooper-Love.

 
Kommentar till matchen?

– Det var en rolig match att spela, hyfsat jämnt. Vi gör en bra match, men det är det där sista som ska dit – lite flyt hade behövts. Med det spelövertaget och de lägena vi har, så ska vi ändå ta tre poäng, men vi var inte tillräckligt vassa därframme och det är något vi får jobba på.

Det var en tuff match.

– Det är fotboll och sådant få man vänja sig vid.

Du själv verkade vara på spelhumör.

– Det kändes bra, jag kom loss väldigt mycket i början, men fick inte till avsluten. Jag ska sätta mina lägen och är övertygad om att det kommer bara jag får lite matcher i benen – jag har inte spelat så mycket den senaste tiden.

Vad saknas?

– Inte matchtempo utan mer den här belastningen att spela en full match. Situationen i Elfsborg var att jag fick spela 30 eller 40 minuter, då är det svårt att kompensera 90 minuter med bara träning. Perfekt med 20 sist, 70 idag och förhoppningsvis stiger det.

Du hade några ”nästanlägen”.

– Det är lite småsaker, dels från min sida och samspelet. Jag tycker själv att jag ska göra några idag.

Vi får ett annorlunda anfallsspel.

– Jag försöker bidra med djupledsspel, det har varit min roll. Dane vill ha mer hot in bakom.

Skillnad på ÖIS och Elfsborg?

– Klart att det är lite skillnad, men jag behöver vänja mig i den här nivån. Jag har aldrig spelat seniofotboll kontinuerligt. Det går förstås snabbare i Allsvenskan och smäller lite mer, men det är bra nivå här också. ÖIS har många bollskickliga och duktiga spelare.

Nästa match?

– Då ska vi trycka till GAIS! Jag ska i alla falla göra allt för det…


'Jack Cooper-Love: ”Ska göra några idag”' has no comments

Bli först att kommentera detta inlägg!

Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se