Matchrapport: Örgryte-Östersund 0-1

På lördagen hade ÖIS chansen att, via en seger över Östersund, skapa avstånd till nedflyttning och samtidigt ta ett kliv uppåt i tabellen. När slutsignalen gick var läget betydligt mörkare än innan.

Vårt lag kom inte alls upp i nivå och matchen hade stora likheter med senaste hemmamatchen mot Landskrona. Lågt passningstempo och mycket sidled. Det var tillknäppt, få kombinationer och inte många chanser för något av lagen – en typisk 0-0-match.

ÖIS var ändå laget, som hade mest boll, men det ledde som sagt inte till mycket. Precis i inledningen av andra avgjordes matchen. Östersund fick en straff, som ändå såg billig ut och situationen kunde mycket väl gett ÖIS frispark i första läget. Straffen satt säkert bakom Roin Wallinder och resten av matchen innehöll krampaktiga kvitteringsförsök av oss blandat med ett motståndarlag, som givetvis tog god tid på sig vid varje spelavbrott samt hade spelare som verkade vara skadade i parti och minut.

Samtidigt lyckades flera lag i bottenstriden vinna och nu väntar en mörk höst, där varje match och varje poäng blir ännu viktigare än förut.

Noteringar:
– Ett sent återbud av Anel Raskaj gjorde ÖIS extra tandlöst.
– När Herman Sjögrell byttes in blev det mer fart på laget.
– Nu väntar mest topp- och mittenlag, möjligt att det passar oss bättre.
– Snöpliga förluster, straffar emot oss. Det fina flyt vi hade en lång period verkar snabbt ha försvunnit under cupmatchen i Onsala.


'Matchrapport: Örgryte-Östersund 0-1' has no comments

Bli först att kommentera detta inlägg!

Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se