Matchrapport Örgryte IS – GIF Sundsvall 1-0

Nu vet vi hur det känns att vinna seriematch 2023!

Det var nära redan förra veckan, men en bra insats borta mot Örebro slutade ändå i 0-0 och ännu ett kryss.
I matchen mot förra årets Allsvenskar Sundsvall saknades vår skadade lagkapten Daniel Paulson, tillbaka var däremot Hampus Dahlqvist.
Sundsvall startade matchen bra och hade en rilktigt bra chans i inledningen, där bollen just passerade en fri spelare framför mål. Lirarnas Lag åt sig in i matchen och tog över alltmer, Noah Christoffersson hade två bra möjligheter. Farligast var dock Linus Tagessons motlägg, som gick tätt utanför stolpen.

I andra dominerade ÖIS än mer och efter flera bra chanser – oftast från Hady Saleh Karim – så kom äntligen 1-0 efter 64 minuter. En högerhörna från Niklas Bärkroth, nådde Noah Christoffersson som hade sprungit in framför sin försvarare och elegant nickskarvade in bollen. Mot slutet kastade bortalget fram allting för att nå en kvittering. De kom så nära som en stolpträff på stopptid, men vi kunde hålla ut och tog hem en oerhört efterlängtad trepoängare.


'Matchrapport Örgryte IS – GIF Sundsvall 1-0' has no comments

Bli först att kommentera detta inlägg!

Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se