Matchrapport Örgryte IS – Östersund FK 2-2

Ännu en viktig match väntade i den 19:e omgången. Östersund lät inte alls som någon omöjlig uppgift. Christoffer Styffe saknades i mittförsvaret, då han råkat ut för körtelfeber och Jonathan Azulay ersatte.

Lirarnas Lag började lite svajigt och släppte till några chanser, men det var ändå vi som kunde göra matchens första mål. Daniel Paulsson tog ett snabbt inkast till Villiam Dahlström, som hittade Noah Christoffersson. Noah la bollen till rätta och satte upp den i höger kryss. Ett riktigt klassmål! Nu följde en bra ÖIS-period, som kröntes med att Magnus Haglind Sangre nickade in 2-0 i samma kryss efter inlägg av Isak Dahlqvist.

Inledningen av andra såg bra ut och vi började så sakta vänta in slutsignalen. Visserligen började Östersund anfalla allt mer, men det skulle väl inte vara någon fara på taket? I 81:a minuten fick Kabuye ostört nicka in 1-2 och då började korthuset att rasa. Matchklockan hade tickat upp till 90 när Marklund elegant nickade in ett inlägg från vänster och drömmen om tre poäng var borta.

'Matchrapport Örgryte IS – Östersund FK 2-2' has no comments