Tobias Sana: ”Kommer att bli bättre och bättre”

Vi fick en pratstund med nyförvärvet och liraren Tobias Sana efter förlusten mot Utsiktens BK.

 

Tankar efter matchen?

– Vi hade hoppats på en bra start i första, men Utsikten vann både första- och andrabollar. I andra började vi bra, men så kom deras straffmål och vi föll ner igen. Sista 15-20 trycker vi på bra, får 1-2 och har bud på kvittering.

Spelet?

– Det känns bra. I slutet kom vi igång och visade vad vi kan, vi höll i bollen och tryckte ner dem, vi kommer runt på kanterna och har mycket boll i boxen. Vi får ta med oss avslutningen, det var en match av 30. Vi ska vara lugna och gnugga vidare. Det här är en process och jag tror verkligen på gruppen.

Din egen insats?

– Jag har tränat i två veckor och knappt spelat alls de senaste fem månaderna. Det är helt ok att jag klara en hela match med bara 20 minuter i benen. Det kommer förstås att bli mycket bättre, jag slarvar med några situationer där jag ska sätta Noah i friläge. Det finns grejer att jobba på och det är det jag älskar och tekniken sitter där.

Att spela i ÖIS?

– Det är kul och inspirerande att vara här och få vara med på den här resan. Nu är säsongen i gång med en förlust, men det är bara att jobba på.

Du har mycket att bidra med.

– Det är verkligen min målsättning. Jag kommer att bli bättre och bättre med tiden. Fotbollsmässigt har jag mycket mer att tillföra än idag, men jag är stolt över en godkänd insats med så dåliga förberedelser.


'Tobias Sana: ”Kommer att bli bättre och bättre”' has no comments

Bli först att kommentera detta inlägg!

Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se