Wallén om skadan: Inget farligt alls

Mot slutet av första halvlek fastnade Oskar Wallén med foten och vred till knäet. Han fullföljde visserligen de första 45, men när laget äntrade planen efter pausvilan gjorde de det utan Wallén. Lyckligtvis skall bytet snarare ha skett på grund av rädsla snarare än någon riktigt allvarlig åkomma.

Kodesonen Oskar Wallén är en som gynnats av tränarbytet i ÖIS. Efter att ha fått relativt skralt med speltid under Hans Prytz senare dagar som huvudtränare har det varit omvänt sedan Marcus Lantz tillsattes att vända skutan. Han startade både borta- och hemmamatchen mot Hammarby och visan upprepades på Falkenbergs IP igår.

Men för andra matchen i rad tvingades han utgå relativt tidigt in i matchen. Mot Hammarby IF var det Wallén som snällt fick offra sig för laget efter Peter Abrahamssons tidiga utvisning och i gårdagens nederlag mot Falkenbergs FF kom halvtidsbytet sedan han vridit till knäet i den första halvleken.

Någon vidare omfattande skada visade det sig dock inte handla om.

– Inget allvarligt alls, säger han. Jag fastnade med foten bara och fick lite ont i knäet. Blev bara nojig då det sker så många knäskador. Inget farligt och jag kan vara med redan imorgon mot Gais.

En inte alltför grov gissning är att Oskar Wallén imorgon är en av två anfallare som spelar från start i den så oerhört viktiga U21-matchen mot Gais. Han har varit en ständigt återkommande a-lagsrepresentant i dessa sammanhang och då matchen är av sådan dignitet känns det troligt att tränartrojkan väljer att lägga sina kort på ett tyngre val snarare än någon av de U19-spelarna som varit en del av laget under hösten.

Det kan han däremot varken bekräfta eller dementera.

– Vi har inte fått startelvan än, säger han.


'Wallén om skadan: Inget farligt alls' has no comments

Bli först att kommentera detta inlägg!

Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se