Årets första träning!

Jag nämnde det redan i intervjun med Kent Carlzon för några dagar sedan men då hade vi ingen tid att dela med oss. Nu är det dock klart att årets första träning kommer att gå av stapeln på tisdag klockan 16.30 på ÖIS-gården. Som vanligt betyder detta att det vill till att sluta upp och träffas för första gången på det som kan bli en minnesvärd säsong.

Förra året slöt ett hundratal upp och välkomnade Sebastian Ohlsson, Adam Rosén och de andra nyförvärven till den finaste av föreningar i världen. Vi är medvetna om att det alltid är lättare att få en stor uppslutning kring en träning om den infaller på en helg. Så är dock inte fallet denna gång men en någorlunda uppslutning borde ändå inte vara omöjlig.

Även om nyförvärven den här gången inte är lika spektakulära som de varit en gång i tiden så bör de spelare som valt att stanna i rödblått se hur uppskattat lojalitet är. Dessutom är det första chansen för många att se André Nilsson in action efter hans knäskada. Johan Hagman gör sin första träning som rödblå och även om Andreas Östling klarat av ett provspel med laget så är det nu första gången han tränar med laget som ÖIS:are på riktigt.

Så kom hem till gården. Prata lite fotboll, titta lite fotboll och längta efter säsongen. Men glöm inte anmäla dig till facebookevenemanget.


'Årets första träning!' has no comments

Bli först att kommentera detta inlägg!

Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se