enendakansla-poster-alt1

Hämta din affisch och sprid ordet

Ingen har väl missat supportrarnas film inför premiären. Om ni mot förmodan gjort det beordrar vi er att se den omgående.

Som ni kanske läste i texten som lades ut i samband med filmen så är filmen bara en del i en större kampanj som kommer löpa under året och förhoppningsvis flera år framöver. Parollen ”En enda känsla” har sjungits på läktaren i flera år och har blivit något som ÖIS:are på olika håll och kanter använt för att uttrycka sin kärlek för sällskapet. Nu tar vi det vidare och trycker orden på affischer, klistermärken och tygpåsar.

Från idag (torsdag) och hela vägen fram till premiären vill vi att budskapet klistras upp överallt där folk kan se det. Därför kommer affischer och klistermärken finnas för avhämtning på O’Learys på centralstationen mellan 17-19 idag. Därefter går vi ut på stan och i vårt närområde och sprider ordet.

Vi kommer även sälja tygpåsar med trycket ”En enda känsla” detta är en exklusiv premiärsouvenir som endast finns i en begränsad upplaga och inte kommer läggas ut i Balders Hages webshop om det inte finns ex kvar efter premiären på måndag. Om det finns är dock ytterst osäkert.

Så dyk förbi centralen och hämta dina affischer idag 17.00-19.00 och färga ditt område rödblått.

En enda känsla!


'Hämta din affisch och sprid ordet' have 2 comments

  1. 7 april, 2016 @ 17:35 Janne

    Lite roligt syftningsfel i första meningen ;)

    Svara

    • 7 april, 2016 @ 18:50 Sven R

      …i andra meningen. ;)


Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se