Matchrapport: Örgryte IS – Landskrona BoIS 0-1

ÖIS kom till spel med tre raka segrar och för motståndet denna nationaldag stod Landskrona BoIS, som inte hade vunnit en bortamatch på över 9 månader. Förutsättningar verkade goda trots att vi saknade fyra startspelare (Svensson, Sadiku, Drott och Bärkroth) från derbyt i torsdags.

Lirarnas Lag dominerade första halvlek med en stark hög press och borde gått till paus med en ledning. Marginalerna var dock inte med oss framåt trots många bra och klara lägen. Det kunde faktiskt varit värre då Landskrona hade en stolpträff i slutet av halvleken efter en tveksamt dömd hörna.

I andra var matchen mycket jämnare med viss övervikt för bortalaget och det fanns chanser för båda lag. 0-0 stod sig ända till 93:e minuten, då Landskrona kom fram på högerkanten och ett inspel nådde David Edvardsson, som satte upp bollen i nättaket från 14 meter. 0-1 var ett faktum, vilket blev det grymma slutresultatet i värmen på Gamla Ullevi.

Statistiken visade på en jämn match med nästan lika många avslut för båda lagen och kryss hade ändå känts ok. Nu blev det en snöplig förlust i en match där vi hade en rejäl chans att hänga på toppen i Superettan. På söndag avslutas våromgången borta mot Östersund och då är det läge för revansch.


'Matchrapport: Örgryte IS – Landskrona BoIS 0-1' has no comments

Bli först att kommentera detta inlägg!

Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se