Matchrapport Örgryte IS-Skövde AIK 1-2

Efter den smått överraskande bortasegern mot Helsingborg senast, så hade vi stora förhoppningar om att ÖIS skulle följa upp med ytterligare en trepoängare mot jumbolaget Skövde.

Skaraborgarna hade matchens första stora chans, när man kontrade efter en ÖIS-hörna, men Magnus Nilsson lyckades rädda till hörna. Lirarnas Lag hade sedan ett par skapliga chanser, men det var ändå Skövde som tog ledningen genom Azeez Temitope Yusuf efter ännu en kontring. ÖIS stora chans till kvittering i första halvlek kom när Amel Mujanic högg på ett ispel från Noah Christoffersson, bollen gick vidare till Hady Saleh Karim, som dock inte kunde trycka in bollen.

Vi hade också en jättechans i andra, när Daniel Paulson fick läge, men motståndarmålvakten svarade för en jätteräddning. I stället blev det Skövde som gjorde 2-0 efter en hörna och ÖIS var ett slaget lag. Visserligen reducerade vi genom Jonathan Drott efter hörna och det kom faktiskt ytterligare en chans till kvittering minuten senare när Sargon Abraham klackade bollen utanför.

Prestationen var dock inte tillräckligt bra och det blev ännu en nederlag. Skövde hade många bra chanser och kunde nog hade vunnit klarare. Det var bara att räkna in andra förlusten mot Skövde denna säsongen och försöka komma igen så snabbt som möjligt.


'Matchrapport Örgryte IS-Skövde AIK 1-2' has no comments

Bli först att kommentera detta inlägg!

Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se