Matchrapport Örgryte IS – Örebro SK 0-3

Efter senaste bortaförlusten mot topplaget Öster, så kändes dagens motståndare Örebro SK hemma mer överkomligt. ÖSK har (nästan) haft en lika dålig säsong som vi och här möttes de två lagen som låg på negativ kvalplats.

Matchen var öppen från start och lagen växlade målchander med varandra. Noah Kristoffersson hade tre bra lägen och Daniel Paulson ett, men det ville sig inte. I stället blev det bortalaget som tog ledningen i 36:e minuten. Efter en billig frispark kunde Samuel Kroon nicka in bollen. Åtta minuter senare blev uppförsbacken ännu brantare när Kalle Holmberg gjorde 0-2.

Matchen var definitvt avgjord när samme Holmberg nickade in trean i början av andra. Lirarnas Lag hade ett par chanser genom Amel Mujanic och Linus Tagesson, men vi var ändå långt ifrån poäng. När Helsingborg också vann sin match, så är ÖIS nere på nedflyttnngsplats. Tabellen är jämn och räddningsplankor finns, men vi måste börja plocka poäng och vinster innan tåget går.


'Matchrapport Örgryte IS – Örebro SK 0-3' has no comments

Bli först att kommentera detta inlägg!

Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se