Andreas Holmberg: ”Nu är det tungt”

Vi fick också en pratstund med Andreas Holmberg efter 1-2-förlusten mot Brage.

 

Kommentar till matchen?

– Det är jättetråkigt att stå här med noll poäng när vi borde haft tre. Vi gör en bra prestation, men är inte tillräckligt bra i vissa situationer och därför blev det så här. Första 30 är precis den fotbollen vi vill spela och ska spela. Jag tyckker att stora delar av andra halvlek är bra till Brage gör 1-1, då hackar det för oss. Sedan gör vi ett försök på slutet, men det blir inget. Första 30 och första kvarten i andra är ändå det bästa vi gjort i år, så nu är det tungt.

Det går framåt?

– Ja, man får välja hur man vill se det. Antingen ser man det här som tråkigt och ett stort förlorande eller som tändvätska och ser att vi är ett bra lag som kommer att vinna fotbollsmatcher om vi gör rätt saker – och det är så jag ser det. Jag har en j-a revanschlusta och skulle vilja spela om den här matchen direkt.

Hur mycket störde Sanas skada?

– Det stör alltid när spelare blir skadade, men vi har bra ersättare. Vi vill ha alla sppelare friska och det är aldrig kul när man snabbt får ta ett beslut och en oförberedd spelare får hoppa in, men jag tycker att de som spelade gjorde det bra.

En poäng på tre matcher?

– Klart att det är en tung start, det är inget man kan blunda för, men det är 27 matcher kvar. Vi behöver jobba hårdare, vara mer tydliga i det vi gör, fortsätta göra sådana här prestationer och ta bort det vi gör dåligt. Förhoppningsvis fixar vi det till nästa match. Vi ska jobba hårt i veckan och försöka bli bättre, vi ska fortsätta utvecklas.


'Andreas Holmberg: ”Nu är det tungt”' has no comments

Bli först att kommentera detta inlägg!

Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se