Matchrapport Örgyte IS – IK Brage 1-2

Det fortsätter att gå tungt för vårt kära ÖIS. Kvällen började inte bra när Tobias Sana kände av en baksida och fick se matchen från läktaren, in i stället ersatte Anton Andreasson. I matchen mot Brage dominerade man med eftertryck första 30 medan sista kvarten blev ganska jämn. Det var Anders Andreasson, Daniel Paulson och Edi Sylisufaj som hade de bästa chanserna, men det ville sig inte alls.När halvtidssignalen gick, så hade vi 9-1 i avslut och 6-1 i hörnor, men som sagt var det fortfarnade 0-0 på tavlan.

I paus tvingades Niclas Bärkroth byta med en känning och in kom Aydarus Abukar. Detta visade sig ge resultat i målprotokollet. ÖIS inledde även andra starkt och i 50:e minuten kom 1-0. Andreasson spelade i sidled till Paulson, som hittade Abukar inne i boxen. Abukar tog elegant emot bollen och vände i samma sekvens. En snabbt skott skott vid stolpen gjorde att målvakten inte hann reagera och nu steg verkligen förhoppningen om årets första seger.

Glädjen blev dock kortvarig.Efter 61 minuter fick Johan Arvidsson ostört gå in i straffområdet och placera in bollen för 1-1. Det var inte stopp med detta, i 73:e minuten tog Emil Tot Wikström vara på en retur efter en målvaktsspark och det var plötsligt 1-2. Minuten efter fick Isak Dahlqvist läge, men hans skott tog i stolpens utsida. ÖIS pressade på rejält i slutet, men skapade inga riktigt vassa lägen.

Oerhört ungt med förlust efter en spelmässigt bra insats, där vi absolut var värda poäng. Det är bara att bita i det sura äpplet och försöka ta årets första vinst mot Östersund borta i nästa omgång.


'Matchrapport Örgyte IS – IK Brage 1-2' has no comments

Bli först att kommentera detta inlägg!

Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se