Santos har gått och skaffat Facebook

Efter lite efterforskningar på internet så har man kunnat få fram att Álvaro Santos skaffat Facebook. Har han då några statusuppdateringar som skvallrar om hans framtid? Det har han faktiskt och det verkar som att det inte blir en säsong till i ÖIS.

Alvaro Marcio Santos Snart få mina vänner vetta var skå jag spellaoch varför. så få jag berätta söker som mange inte vet

Fem timmar sedan

Teorier från Helsingborgare säger Malmö med anledning av att man ska få veta varför han ska spela där han kommer och det låter inte helt tokigt i mina öron. Jag tvivlar på att Santos kommer gå ut och berätta varför han väljer att spela en säsong i Superettan med ÖIS. Trots alla turer i media känns det här som den definitiva spiken i kistan.

Alvaro Marcio Santos Vill också tacka alla öis fans som har stöttat mig. Dem som kritiserar mig vet inte hella sanning, men sannig kommer fram snart

En timme sedan

Så måste han ju smöra lite också men det jag tycker är mest intressant är att se vad det är för sanning som kommer komma fram snart.

Direktlänk till Santos Facebook-profil. Jag vet inte om den funkar för er som inte har Facebook men den bör funka för alla som har det. Om inte annat är det bara att söka på namnet så kommer han upp som ensam träff.


'Santos har gått och skaffat Facebook' have 27 comments

  1. 12 februari, 2010 @ 00:59 Joalar

    Allt verkar riktigt skumt med tanke på att Dick senast ikväll på Sportsday sa att det inte finns något konkret bud och att ÖIS inte är villiga att låna ut honom.

    Svara

  2. 12 februari, 2010 @ 07:23 hannes

    han adda mig som vänn, och han skriver nu:
    Vill också tacka alla öis fans som har stöttat mig. Dem som kritiserar mig vet inte hella sanning, men sannig kommer fram snart

    och senare en hyllning till en helsingborgspelare:
    Fint debut för Gustav! 0x2 mot Mff, ett mål from mig ett from Gustav. Vilken hällig dag. AS
    känns som om han fortsätter att fjäska för hif, och mina tankar är att antingen har han snart bytt klubb elr så säger han massa saker för att hålla fasaden uppe.

    Svara

  3. 12 februari, 2010 @ 08:51 Kryddan

    Säker på att FB-profilen är äkta?

    Svara

    • 12 februari, 2010 @ 09:33 GC

      Den behöver inte vara äkta. Kan lika gärna vara en skojare. Rätt kul ändå :)

    • 12 februari, 2010 @ 09:45 Johan Gellerman

      Sant men jag är såpass okritisk just nu att jag väljer att tro den är äkta. ;)

    • 12 februari, 2010 @ 09:57 M

      Jag är oerhört skeptisk.

    • 12 februari, 2010 @ 10:24 Sjögräs

      Visst ska man vara medveten om att det kan vara en skojare men fotona på hans logg känns svåra att komma över bara sådär…

  4. 12 februari, 2010 @ 11:10 Mikael Carlsson

    Fäjsbock i all ära men varför skulle Alvaro Santos gå ut och köra någon monolog med sina 29 vänner där? Varför hylla HIFs senaste resultat? Varför ha ena foten i en förening som han inte är aktuellt för p g a brist på ekonomiska muskler i föreningen? Ja, han kan givetvis ha hjärtat kvar i HIF vilket jag inte kan klandra honom för faktiskt. Vad är der för ”sanning” han pratar om? Vad är det ÖIS inte berättar i den här storyn? Vad är det som gör att det faktum att han har skrivit på ett 3-årskontrakt för ÖIS nu inte längre är en ”sanning” nog för att spela kvar i klubben? Finns det några som helst klausuler som ÖIS nu inte vill kännas vid eller är det helt enkelt så att Alvaro Santos bara gör sig ohanterbar för klubben med sitt agerande för att kunna få kontraktet upphävt och gå gratis till HIF eller annan klubb? Ja, frågorna kan jag låta hagla en bra stund.

    Nja, jag är skeptisk till ”Alvaro Santos” facebook-statustexter. Men det vore ju en rätt trist krona på ett nu ganska ruttet verk. Hope it aint so…

    Svara

  5. 12 februari, 2010 @ 11:17 Hox

    Är det bara jag som känner att pressen lägger ord i Santos mun och han inte är smartare än att han nappar. När jag läser att han ”under inga omständigheter” kan tänka sig spela i SE, så är min första tanke att det inte finns en chans i helvetet att Santos svenska vokabulär innefattar det uttrycket.

    Däremot så är jag förvånad över hur Santos har agerat ända sedan han kom till ÖIS. Det intrycket man hade av honom var att han var en väldigt snäll och seriös lagspelare och att han var ganska smart. Jag var rätt förvånad över hans attityd när han började göra mål efter skadeuppehållet, han ”ssschhh-gester” mot publiken osv fick mig iaf att tro att han inte trivdes. Över huvudtaget tanken på att första tanken efter man gjort ett mål är ”där fick ni som kritiserat mig” istället för att först bli glad för sig själv och laget känns konstig. Med detta i åtanke så vill jag lägga fram tesen att Santos ville bort redan förra året och nu bara utnyttjar ursäkten ”superettan”.

    Svara

    • 12 februari, 2010 @ 11:38 Martin Johansson

      Klockren förklaring. Jag tror du gör helt rätt analys av Santos ambitioner och situationen som helhet. Jag är övertygad om att Santos alltid ansett sig vara för bra för ÖIS. Han har aldrig känt att han vill spela i ÖIS. Som Gorilla Bisquit sjöng ”why play for us if your hearts not in it?” Det började redan förra säsongen med målgesterna, hyschandet åt hemmapubliken, sätta handen bakom örat för att signalera ”vad säger ni nu då”. Enda gången han visade riktig glädje efter ett mål var när han firade med sin dotter i matchen mot Kalmar. Det finns bilder från förra säsongen som är sjukt avslöjande för hur Santos mår/känner för sin situation. Ska försöka leta upp några av dem under kvällen. Finns bl.a. en där hela laget firar och är ”all smiles” men där Santos står helt uttryckslös bakom alla andra och inte deltar i firandet av tre poäng. Redan då kände man att det här är inte bra, det håller aldrig. Han vill inte vara här.

    • 12 februari, 2010 @ 13:36 För kort som målvakt

      Nu satt jag inte så nära att jag kunde se hans ansiktsuttryck men efter målet mot GAIS i premiären så skickade han ofrivilligt (?) upp sin ena sko högt upp i luften. Kanske var det inte av glädje, vad vet jag, men kul såg det ut i varje fall.

    • 12 februari, 2010 @ 14:05 Hox

      Kolla Mellqvists mål mot Halmstad. Jag tror faktiskt att t.o.m. Janne Andersson såg gladare ut när målet gjordes…

  6. 12 februari, 2010 @ 11:33 Bob Dobalina

    Santos har ju tidigare ”blivit lovad” att Öis skulle ligga i toppen av Allsvenskan. Nu blev det som bekant inte så (mycket p g a att Santos själv var skadad halva året). Jag hoppas verkligen inte att detta är vad han syftar på när han nämner ”hella sanning” som ännu inte blivit offentlig.

    Svara

  7. 12 februari, 2010 @ 14:36 Mikael Carlsson

    Ingen Alvaro Santos på BK Häcken vs. Helsingborgs IF på Valhalla IP idag. Tittade förbi där ganska så nyss efter en lunch på stan. Jag kunde inte låta bli att se om Alvaro faktiskt flörtar så skarpt med sin gamla svenska klubb så att han också ställer sig i Göteborgskylan och kollar på en träningsmatch med dem. Men ingen Alvaro så långt jag nu kunde se. Dock såg jag en rätt så rödmosig Reine Almqvist, men det var ju inte så konstigt…

    Svara

  8. 12 februari, 2010 @ 15:54 Vergilius

    Måste säga att jag har oerhört svårt att tro att det verkligen är Alvaros riktiga FB-profil, känns lite för bisarrt och varför skulle en proffesionell fotbollsspelare enbart lyckats skrapa ihop ett 20-tal vänner, speciellt med tanke på att han inte verkar vara speciellt nogräknad med vem han lägger till om han lägger till signaturen hannes bara sådär. För jag antar att hannes inte känner Alvaro sen innan. Fejk, fejk.

    Märklig silly detta.

    Svara

    • 15 februari, 2010 @ 19:58 hannes

      Tyckte också att det var jäkligt konstigt, men sedan tittade man på bilderna som han lagt upp och då var tanken att det var äkta, hade de varit nån som gjort den bara för att skapa debatt å förvirring på diverse forum så hade han nog inte letat reda på dom bilder som finns, för att jag har svårt att se att någon som är totalt utomstående skulle få tag på bilderna som finns där, ett alternativ är ju att det är någon med insyn i familjen Santos som skapat denna facebook?

  9. 12 februari, 2010 @ 16:18 Yodabul

    Om man bläddrar ner i sidan ser man att han skaffade den för ett par dagar sen så 1000 vänner är svårt att få på så snabbt.

    Sen så har han bilder på familjen utlagt. Vem annars kan ha såna bilder och dessutom brasilianska vänner som han på sidan snackar med normalt?

    Nej, är ästan helt säker på att den är HELT orginal!

    Svara

  10. 12 februari, 2010 @ 16:22 Yodabul

    + att han precis skrev:

    ”Tack Patrick för din mail den ger mig motivation till att förtsatta spella och ger folk gladje”

    Översatt: Tack Patrik Källström för ditt mail som gett mig motivationen att fortsätta spela i Öis och glädje laget och fansen med många mål som förhoppningsvis kan få mig såld snart igen!

    Stannar Alvaro?

    Svara

    • 12 februari, 2010 @ 16:31 Joalar

      Haha… det där var ju en riktig HIF-tolkning.

  11. 12 februari, 2010 @ 16:43 GC

    Alvaro, nu stannar du och skjuter oss till allsvenskan. Deal?

    Svara

  12. 12 februari, 2010 @ 17:32 Rödblått Bolltrolleri

    Det är nått som känns jävligt skumt med det här.
    Varför skulle santos skapa en profil på facebook just nu och gå ut och skriva som han gör?
    Får man ens uttala sig hur som hellst om sådana här saker? Kontraktsbrott?
    Om det inte är han som har startat sidan kan det då handla om någon form av ”identitetskapning”? Hur ser en sådan situation ut lagmässigt?
    Och hur har personen i så fall kommit över vad som ser ut att vara privata bilder?
    Jävla soppa!

    Svara

  13. 12 februari, 2010 @ 22:23 Seb JR

    Bara jag som har tänkt på att han är ”fan” av HIF??

    Svara

  14. 13 februari, 2010 @ 19:28 Hasta La Vista

    Falsk eller inte… Han är iaf polare med Gustaf Anderssonpå FB.

    Svara

  15. 14 februari, 2010 @ 22:08 Rödblått Bolltrolleri

    Han är även polare med Seif Kadhim på FB.
    Annars har det inte hänt mycket på hans profil sen artikeln skrevs.

    Svara

  16. 14 februari, 2010 @ 22:46 Elfström

    Börjar faktiskt ändra mig lite och frågan är inte om profilen faktiskt är äkta? Han har bland annat lagt till sin fru nu vars profil ser också ganska äkta ut. Sen har han gått och blivit vän med ett par ÖISspelare. Jag testade att lägga till honom också men det nobbade han vilket visar att han inte lägger till vem som helst.

    Är det fake så måste den mannen gjort ett ganska stort arbete då han fixat bilder, fixat hans fru profil, fixat några brasilianska vänner till frun och Alvaro etc etc

    Svara

  17. 15 februari, 2010 @ 22:06 hannes

    han verkar tagit bort sin facebook nu…

    Svara

  18. 26 februari, 2010 @ 13:50 Rosko

    Har det slagits fast att det är Santos riktiga facebookprofil?

    Svara


Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se