Notiser från dagens träning

Dagens träning uppe på ÖIS-gården präglades av regn och en lite småseg stämning. Kanske inte så lustigt med tanke på att det är helgdag och åtminstone fyra dagar till nästa match. Enligt uppgift gillar dock Janne Andersson att köra många träningspass med sina spelare och då kan knappast en röd dag eller lite regn få sätta stopp för en träning. På schemat för dagen stod boll- och passningsspel. Träningen genomfördes på ÖIS-gårdens konstgräs. Och bara för att vi inte ska bli långrandiga denna lediga dag ger vi er en sammanfattning i notisform. Håll till godo!

– Mellqvist, Elving och Von Brömsen rehabtränade vid sidan om.

– Bengan storspelade på träningen. Riktigt skoj att se att han inte tappat märkvärt sedan han la av i höstas. Han var i dag den klart bästa målvakten men även Peter spelade väldigt stabilt.

– Álvaro Santos stod över dagens träning med en känning i ljumsken. Enligt Janne Andersson ska det inte vara något allvarligt utan bara en försiktighetsåtgärd. Uppdatering imorgon om han är med på träningen då.

– Adam Eriksson klev av träningen haltandes. Med Tommy på skadelistan så är frågan vem som startar på vänsterbacken på måndag. Bengtsson kanske? Även här uppdaterar jag imorgon om han är med på den träningen.

– Man kan inte klaga på vinnarskallarna som finns i truppen. Det skreks ofta ”OFFSIDE” under matchövningen och det är bara att hoppas att de kan utnyttja det mot Falkenberg.

– Även Anderberg stod över dagens uteträning och det är bara att hoppas att hans rehabträning går som den ska. Jag har tyvärr inga uppgifter om hur hans situation ser ut. Jag ska försöka luska i det imorgon.


'Notiser från dagens träning' have 2 comments

  1. 13 maj, 2010 @ 19:08 E

    1000m2 nytt gräs har lagts in på GU. Nu är planen i spelart skick skriver media. En fotbollsplan är 7000m2 så en sjundedel av planen är i spelbart skick, undrar vilken del av planen som har prioriterat?

    Svara


Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se