Sambadefensiv söker nya skribenter

Sambadefensiv har nu funnits i ganska exakt 13 månader. Till en början i liten skala borta hos Allsvenskan 24. Då var det bara en ensam gubbe som satt och plitade ner sina tankar framför burken. Som de flesta av er känner till tog vi dock nya tag från och med årsskiftet. Precis som David Lee Roth gjort före oss bestämde vi oss helt enkelt för att satsa på en solokarriär. Under eget namn och egen domän. All good? Vi tror i alla fall det.  Skribentstallet utökades från en skribent (egentligen fyra skribenter eftersom Johan G, Mikael och Vergilius även figurerade då och då på gamla Sambadefensiv) till sju skribenter.

I takt med att bloggen växer får vi dock in allt fler önskemål om vad vi borde skriva om och vad vi kan skriva om. Och eftersom vi är sånna goa gôbbar – we aim to please är vårt motto om ni inte visste det – vill vi givetvis förbättra oss för att ge alla er informationstörstande Öisare en än mer heltäckande och fyllig bevakning av allt som har med ÖIS att göra. Allt kan givetvis bli bättre. Tyvärr har vi alla begränsad tid. Vi kan därmed inte göra allt som vi skulle vilja göra här på Sambadfefensiv.

Därför söker Sambadefensiv för tillfället en eller två eller tre nya skribenter för att utöka bevakningen av framförallt U21 och Juniorallsvenskan. I dagsläget har vi tyvärr ingen möjlighet att bevaka dessa serier i den mån som vi skulle önska. Så om du är intresserad av ÖIS och intresserad av att bevaka och skriva om antingen U21 eller Juniorallsvenskan hör då av dig till oss via mail. Och du, det är givetvis OK att skriva även andra texter om ÖIS, men ditt huvudsakliga intresse- och bevakningsområde bör vara U21 och/eller Juniorallsvenskan.


'Sambadefensiv söker nya skribenter' has no comments

Bli först att kommentera detta inlägg!

Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se