Big Mouth ladadadadaaa Big Mouth Strikes Again…

Jahaja så har Ranäng känt sig manad att uttala sig igen. Den här gången om världens dyraste köttbulle. Han har kommenterat Alvaros vikt, brassen väger tydligen lite för mycket. Nähä? Det är knappast något nytt för någon som följt ÖIS och det har ju diskuterats här på Sambadefensiv tidigare, vilket är fair enough bland supportrar men knappast något en ordförande ska slänga ur sig. Visst, vi känner våra tabloider, det är säkert taget ur sitt sammanhang och ordentligt vinklat, men en ordförande ska inte uttala sig om individuella spelare överhuvudtaget och definitivt inte när det gäller något så delikat som en spelares vikt. Det är direkt olämpligt från en ordförande att hänga ut spelare på det sättet. Ranäng har märkligt svårt att knipa igen i media och det börjar bli sjukt jävla tröttsamt. Kan inte någon vänlig själ ta honom i örat?

In other news så var det en kort blänkare på officiella om Seif. 5+3 på åtta matcher i söderettan är inte så illa, till och med lite imponerande, kanske inte ska ge upp pojken från västerbotten riktigt riktigt än ändå?


'Big Mouth ladadadadaaa Big Mouth Strikes Again…' have 20 comments

  1. 14 oktober, 2010 @ 13:29 Jettreno

    Kan man få en länk till artikeln?

    Fan va gött med Seif också! Det finns, som sagt, kanske lite hopp för pôjka!

    Svara

    • 14 oktober, 2010 @ 14:26 Anonym

      Det finns många artiklar om blablas uttalade om Santos vikt Aftonbladet,GT,europsort,fotbollskanalen ,sportsday, m.flera det går inte missa.
      Man blir väldigt förvånad när man ser de artiklarna,hur uppkom den? Vi som följer Öis vet ju det mycket väl att en fotbollsspelare behöver en välbalanserad kroppvikt för att kunna utföra sitt yrke.Blabla uttalar sig att allt är till salu också. Är det ett bra sätt att försöka sälja vår köttebulle om någon nappar och tror dom kan få honom in fit och bli åter den bisonoxe vi vet att han har i sig . Antagligen bottnar det i kommunicationen inte funkarmellan parterna som skapar dessa utspel. Men en sak jag reflekterat över är att Santos med den åldern han har måste ju idag träna annorlunda även ändra sitt ätbeteende än tidigare än de unga killarna. För om han själv vill vara kvar och spela fotboll på elitnivå. Det han håller på med nu funkar inte och det har vi fått ett bra bevis på i år. Antingen har han själv inte förståt att han blivit äldre, eller lever,suger han Öis på pengar det sista året innan han lägger av totalt. Det är tråkigt att det blev så här för Öis och samtidigt dra han sitt tidigare goda fotbollsgodis han bjöd på ner i blekt minne ,för det är ju detta man kommer minnas tyvärr. Jag vet inte hur Öis skall lösa detta, men Santos skulle inte vara med i den trupp vi går in med för 2011. Inom många led i Öis så har dom tröttnat på Santos och han tar för mycket ,som vi skulle utveckla inom annat och det är på flera plan. Just nu ser jag honom högst som en div 1 spelare. Men han inser nog inte det själv tyvärr.

  2. 14 oktober, 2010 @ 14:59 bisse

    Observera att det heter ”Seif om tiden i Norrby” och inte ”Norrby om tiden med Seif”,de vill inte ha honom kvar det säger väl allt.

    Svara

    • 14 oktober, 2010 @ 15:12 Anonym

      Norrby såg väl att kontraktet var säkrat och sin chans att hålla igen på kostnaderna. Man vet ju inte om Seif har blivit bättre idag. Sen hur kan en klubb i div1 betala lön som säkert Seif förvänter sig. Är han värd det, kan han generera pengar genom fsg framöver. Antagligen var han inte den spets över andra spelare i deras trupp.

    • 14 oktober, 2010 @ 15:36 Anonym

      enligt en kompis som är norrby supporter så var han klart topp två i laget så ja tror ju inte han var en i mängden…..

    • 14 oktober, 2010 @ 16:20 bisse

      Hur många hela matcher har han spelat.Som topp två i laget?

    • 14 oktober, 2010 @ 17:56 Vergilius

      Fast om han gjort 5+3 på åtta matcher utan att ens lira hela matcherna är det väl än mer imponerande. I övrigt vet jag at man var väldigt nöjda med hans första tre-fyra matcher, sen har jag inte hört hur det har gått i de efterföljande men han har onekligen fortsatt att producera.

    • 14 oktober, 2010 @ 18:18 Hox

      Han har väl inte spelat en enda hel match? Han kanske har startat tre matcher och blivit inbytt i resten. Så till Seifs försvar får man säga att han faktiskt varit väldigt effektiv den tiden han varit på plan med sina fem mål (officiellt fyra eftersom ett av Seifs ”mål” var ett självmål).

  3. 14 oktober, 2010 @ 15:14 Anonym

    Jag tror inte vi ska ge upp seif än, en annan sak jag inte förstår är vad som hände med Yasin Belouati? var inte han bland dom bästa i u21 utan tvekan eller är jag helt ute och cyklar?

    Svara

    • 14 oktober, 2010 @ 17:02 Barda

      Så som jag uppfattade det så ville väl inte Dick ge honom ett kontrakt, samtidigt som han ursäktar sig för att han inte har erbjudits det tidigare/lyft upp Yasin till a-laget tidigare…. Det går inte riktigt ihop för mig. Tror Gellerman kan fylla på med info….

    • 14 oktober, 2010 @ 17:10 Anonym

      det hoppas jag! tack för analysen! :D

    • 14 oktober, 2010 @ 18:51 Anklev Ekström

      Yasin gick först till ytterby i division 1 där han spelade ett par träningsmatcher men när serien drog igång blev han skickad neråt i seriesystemet till götene i div 2.

    • 14 oktober, 2010 @ 20:01 Anonym

      Där han tyvärr blivit en i mängden. Kacapiteten finns där men är vårt att få ut. Dock är han ordinarie men för ett mittenlag i tvåan är det väl inte så imponerande…

  4. 14 oktober, 2010 @ 17:31 Jonathan

    Återigen snackar Ranäng om allt med alla förrutom sina supportrar.

    Svara

    • 14 oktober, 2010 @ 18:03 Vergilius

      Huvudet på spiken.

  5. 15 oktober, 2010 @ 00:20 SB

    Ptja… Det är bra att han snackar kan man ju tycka. Santos behöver gå ner i vikt. Att ordföranden inte skulle få uttala sig om enskilda spelare är helt absurt. Han borde uttala sig mera. Kanske till och med signlera lite koll på läget…

    Däremot är det ju olyckligt att käften alltid (märk väl skillnaden på enskild händelse och händelsekedja) går på Ranäng. In Sovjet Russia är käften inte i tidningen. Istället är tidningen i käften… Kanske något att överväga?

    Svara

  6. 15 oktober, 2010 @ 08:29 E

    Ser inget konstigt i Ranängs uttalanden. Han konstaterar bara att lagets dyraste stjärna inte levt upp till klubbens förväntningar och att det delvis är självförvållat. De som letar efter nyförvärv har förmodligen förmåga att tänka själva.

    Har lovat MJ att inte kommentera Santos vikt/fysiska status något mer då min kvot av inlägg i ämnet är fylld. Men vill ändå ställa frågan generellt (igen):

    Vilket ansvar har tränarstaben för att spelarna i en elitklubb inte är överviktiga?

    Svara

    • 15 oktober, 2010 @ 08:45 Tjuvnyp

      Hyr in längdåkningslandslaget! C.Kalla kan lära Alvaro hur man tränar för att få kondis, explosivitet och dessutom ta med sig ett leende till träning.

      Men han lägger väl av? Inte kör han ett år till?

  7. 15 oktober, 2010 @ 09:58 Anonym

    Det florera ju rykte att Santos har en riktigt fet lön också, Santos är väl smart, bra cash in på kontot utan att behöva anstränga sig. Sen lägger han av efter att blivit försörjd av Öis några år. Vi har genom skådat dig och ditt gnäll i pressen.

    Svara


Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se