Santos till GAIS på lån

Så var det då klart. ÄNTLIGEN. Den sure och motvillige ”Öisaren”, Álvaro Santos, lämnar ÖIS för GAIS. Enligt ÖIS.se går Santos till GAIS på lån under säsongen 2011.

Ni kan den långdragna historien vid det här laget. Santos kom till ÖIS under senvintern 2009. I rollen som ÖIS prestigevärvning och anfallsstjärna inför återkomsten till Gamla Ullevi och Allsvenskan. I samband med övergången fick Santos en bonus i form av en rejäl sign-on. Frågan var bara om han kunde backa upp sin ersättning ute på planen.

Det ska också sägas att det inte var nog med löftena där, Santos blev nämligen också lovade att han skulle få spela tillsammans med Marcus Allbäck på ett ständigt fullsatt Gamla Ullevi. Man kan nästan se hur Santos blev blöt i ögonen och drömde sig tillbaka till fornstora dagar när han gjorde succé i Helsingborgs IF och FC Köpenhamn. När han var lätt på foten. Precis i siktet. Och snittade 0,46 mål per match.

Tänk om det kunde bli så igen!

Men så blev det inte. Förstås. Santos gjorde förvisso mål i premiären. Tillsammans med Marcus Allbäck. Inför ett (nästan) fullsatt Gamla Ullevi. Efter det gick mer eller mindre allt åt helvete. Både för ÖIS och för Santos. Förlust följde på förlust för ÖIS. Och skada följde på skada för Santos. Lägg där till enorma motivationsproblem. Gnäll. Gny. Misskött träning. För högt kaloriintag. Ännu mer skador. Ännu mer negativitet. Skuldbeläggande av medspelare: de var för dåliga. Santos skador hade dock inte bara att göra med otur (vi låter det stanna där för att inte kasta skit på folk som inte är här och kan försvara sig). För det första var han skadad när han kom till ÖIS och det är tveksamt om han fick rätt rehabiliteringsträning för att spela så tidigt som den 5:e april 2009. Visst Santos repade mod under hösten 2009 när han på egen hand höll på att skjuta ÖIS kvar i Allsvenskan. Tyvärr stannade det vid nästan.

Och som ni vet åkte ÖIS ur Allsvenskan. Som ett brev på posten höjdes tonläget i Santos gnäll gentemot ÖIS. ”Jag vill inte vara kvar i klubben”. ”Jag vill säljas”. ”Det är inget roligt när inte Mackan är kvar”. ”De andra spelarna är för dåliga”. ”Jag är för bra för att spela i Superettan”. ”Det spelar ingen roll om jag gör hundra mål i Superettan, det är ändå ingen som bryr sig”. ”Sälj mig!”. ”Låna ut mig!”.

Ni har hört hans uttalande tusen gånger om. Det var gnäll, gnäll, gnäll, gnäll, gnäll och gnäll. Shut up you fucking baby and do your job som den amerikanska komikern David Cross skulle ha sagt. Något som Lars Ranäng också sa nyligen:

- Det är klart att det inte känns bra att det har blivit som det blivit. Men det är alla lagidrotters helvete, att man värvar en spelare som plockar ut en förskottslön och sen inte är beredd att arbeta för den.

Men inte blev Santos såld. Nej, aldrig i helvete, Lars Ranäng och ÖIS satte hårt mot hårt. Santos skulle göra rätt för sin lön. Han skulle spela kvar i ÖIS och han skulle ta laget tillbaka till Allsvenskan. Tillsammans med nya tränaren Janne Andersson och Pojkbesten, Ken Fagerberg. Det gick ju som vi alla vet så där. Santos fortsatte att vara skadad. Och ineffektiv. För att inte tala om överviktig och otränad. Långsam. Ointresserad. Trög. Oslipad. Tjurig. Barnslig. Hopplös. Uddlös. Värdelös? Och så gick det som det alltid går i alla tragedier. Huvudfiguren drog med sig alla andra ner i skiten. Underskatta aldrig den negativa energins kraft. Och mycket riktigt gick allt åt helvete. ÖIS kraschade rejält. Både sportsligt och ekonomiskt.

Och där står vi i dag. Men nu ser det alltså äntligen lite ljusare ut. Nu kan vi äntligen börja om från början. Ny kula. Allt är möjligt. Borta är all negativism och allt gammalt mög. Surkartet har packat ihop sitt pick och pack och flyttat till andra sidan vägen. Skönt. Nu kan vi äntligen satsa ungt, piggt och fräscht.

Allsvenskan, se upp, här kommer Rödblått!


'Santos till GAIS på lån' have 66 comments

  1. 20 januari, 2011 @ 13:13 Anonym

    Äntligen!

    Svara

  2. 20 januari, 2011 @ 13:29 Polarojd

    ÄNTLIGEN!!!

    Svara

  3. 20 januari, 2011 @ 13:38 DK Gôtet

    Är det någon här som sitter på lite info om hur uppgörelsen kring lånet ser ut?

    Svara

  4. 20 januari, 2011 @ 13:59 Garotta de Ansjovis!

    Hej då tjockis!

    Svara

  5. 20 januari, 2011 @ 14:05 läktarcoachen

    Det är en del saker jag inte förstår med den här dealen. Santos har väl bara ett år kvar på kontraktet. Samtidigt lånar GAIS honom 2011. Hur skulle han då kunna säljas efter säsongen om han gör succé? Kontraktet är ju då utgånget. Och hur skulle han kunna säljas under sommarfönstret om GAIS redan har lånat honom för hela året? Vidare säger Mats Persson till Sportsday att GAIS inte har en aning om vad Santos har för lön i ÖIS och att man inte betalar mer än normal månadslön. Vid en utlåning är det ju normalt så att den som lånar betalar en hyra samtidigt som den klubb som ”äger” spelaren fortsätter betala ut lönen. Bara det inte är så att ÖIS därmed subventionerar Santos’ spel i GAIS mer än vad man redan gör genom att man inte får något för en tredjedel av den signon-bonus som redan betalats ut.

    Svara

    • 20 januari, 2011 @ 14:20 Barbarian

      Nej, det är en del saker som inte är helt klara. Det är helt klart det. Men kan man tänka sig att eftersom det fortfarande är ÖIS som äger Santos så kan man när som helst under utlåningstiden (dvs. när transferfönstrena är öppna) sälja Santos om man får ett bud på honom? GAIS har ingenting att säga till om där. Det måste väl vara möjligt, inte sant?

      I övrigt har det ju ryktats något om någon form av option efter det tredje och sista året, kan det vara så att ÖIS har en möjlighet att ”äga” Santos ytterligare en säsong? Högst oklart.

      När det gäller lönen så har det ju många gånger sagts att Santos fick betalt i förskott och att han inte har någon särskilt hög lön i ÖIS. Mig veterligen har/hade Santos lägre lön än både Pavel och Pato. Har svårt att se att Ranäng skulle gå med på att betala ut lön till en spelare som uppträtt som Santos gjort. Där finns definitivt någon uppgörelse. Tyvärr lär vi aldrig få hela sanningen. Tänk om den här klubben kunde fatta vad man tjänar på genomskinlighet och att alla förstår deras handlingar. Sluta mörka.

    • 20 januari, 2011 @ 15:23 Anonym

      Avtalet är riktigt bra för oss. Santos tjänar runt 45″ i baslön i ÖIS som går upp till 68″ beroende på bonus och dylikt. I Gais får han nog lite mindre i baslön men har gått med på detta för att få spela i Allsvenskan. ÖIS subventionerar inget. Om man bortser från den del av sign-on bonusen som täcker in detta året. Men det är vatten under bron, och var ju faktiskt finansierat av Weavering.

      ÖIS har rätt att sälja honom när som helst och har ett kontrakt som sträcker sig över januari 2012 om jag förstått rätt. Det innebär att han kan säljas både i sommar och efter säsongen, även om sommarfönstret är bäst.

      Lite läskigt att hoppas på grönsvarta mål, men jag hoppas han gör gais samtliga 18 mål i årets allsvenska.

    • 20 januari, 2011 @ 16:10 Anonym

      Ser f.ö. lite bisarra rykten på nätet om att gais skulle få del av eventuellt försäljning. Det kan ni glömma direkt. Vid försäljning går alla pengar till ÖIS. Vi äger spelaren, och det här rör sig om ett regelrätt lån — helt utan förbehåll.

    • 20 januari, 2011 @ 16:12 Barbarian

      Det är ju Leman på Sportsday-Indianen som har spekulerat i de banorna. Sedan är det väl några blöj-gaisare som dragit det vidare. Kändes djävligt otroligt första gången jag läste det och trodde att Leman kunde ställa sig över sådant. Men är man gaisare så är man.

    • 20 januari, 2011 @ 16:12 Anonym

      Det låter ju bra. Även enda chansen till att sälja honom endast är fram till augusti. I januari går han ju som bosman.

    • 20 januari, 2011 @ 16:50 läktarcoachen

      Det låter ju bra. Jag befarade att Santos hade 70-80 t.kr. i månadslön. Att få tillbaka en del av signon-bonusen var ju ändå uteslutet.

    • 20 januari, 2011 @ 21:55 Black Francis

      45 tum av vadå?

    • 20 januari, 2011 @ 22:34 Håkan Wall

      Förhoppningsvis av någonting rakt upp i den kroppsdelen som är uppkallad efter ett fotbollslag på Hisingen.

    • 21 januari, 2011 @ 01:00 SB

      Håkan Wall är större i käften än vad jag är. Oroväckande, minst sagt.

  6. 20 januari, 2011 @ 14:21 Slicen

    Äntligen ett positivt besked. Så här glad har jag inte varit sedan Alex Perreira försvann – fy fan va gôtt. Dessvärre tror jag inte Ranäng om att kunna sy ihop en deal som är till vår fördel i förhandling med Persson. Persson har garanterat lärt sig en hel del av sina medfångar om hur man ska blåsa en talträngd gammal eldirektör.
    Förmodligen har gajs lånat Santos månad för månad vilket betyder att när magmuskeln sätter igång att bråka i början på april, så skeppas han tillbaka till Öis-gården. Då börjar cirkusen om med att ”jag vill rehabiliteras i Brasilien, och får jag inte det så ska sura som jag aldrig gjort förut”. Det enda negativa är väl att man tvingas se fanskapet omskrivas och i bild i GP vecka in och vecka ut från och med nu.

    Svara

  7. 20 januari, 2011 @ 15:10 JD1887

    Riktigt gött! :D

    Men Santos kom ju till ÖIS senvintern 2008 annars ;)

    Svara

    • 20 januari, 2011 @ 15:39 bisse

      2009

    • 20 januari, 2011 @ 18:10 JD1887

      Jo kom på det sen my bad :)

  8. 20 januari, 2011 @ 15:56 C

    Äntligen! kan nog vara kul att följa nyheterna om santos ändå i framtiden. han lyckas ju alltid med något, stucken av en geting och ramla av cykeln. i sommar gissar jag på att han joggar in i ett träd eller får en frisbee i huvet. hej då kalle anka

    Svara

    • 20 januari, 2011 @ 17:12 Niclas

      Joggar in i ett träd låter otroligt. Då måste han ju faktiskt ut och röra på sig!

    • 21 januari, 2011 @ 14:17 Anonym

      Han krockar med en träd för att han är så inne i sitt hamburgerätande

  9. 20 januari, 2011 @ 15:58 Ökänd

    Gött att nli av med köttbullen!

    Svara

  10. 20 januari, 2011 @ 16:02 Anonym

    Ser att Henrik Nikkilää brutit sitt kontrakt med LSK, p.g.a. att han driver ett eget företag i Gbg.

    Han är väl ytterback och känns väl inte helt osannolik att vi tar tillbaka honom för 5-10′ månaden? Vi vill ju ha killar som jobbar vid sidan av.

    Wibrån, Nikkilää, Dybendal är en trio jag kan se i ÖIS.

    Svara

  11. 20 januari, 2011 @ 16:34 bisse

    Inte troligt men tänk om han börjar leverera? Vad säger ni då?

    Svara

    • 20 januari, 2011 @ 16:43 Barbarian

      Vad kan vi göra åt det? Det är väl inte så mycket att säga om. Så klart det vore surt som fan. Samtidigt vet vi alla vad han går för. Hans höst 2009 var ruskigt bra. I klass med Pavels 2008. Sedan att vi sköt oss själva i foten när vi åkte ut och Santos blev på dåligt humör är inte så mycket att göra åt. Bevisligen är inte Santos ett proffs. Då hade han skött allting på ett snyggare sätt. Han har verkligen visat att han inte brytt sig och att han inte tänker jobba för sin lön mer än marginellt. Och han är i sin fulla rätt att göra det, sådana är tyvärr spelreglerna. Han skötte inte nedflyttningen snyggt och verkar ha svårt att ta ansvar men börjar han leverera i Gais är det ju inte så mycket som vi kan göra åt. Jag vågar lova dig att i det läge som ÖIS befinner sig nu så är det en välsignelse att bli av med Santos. Det finns sannolikt ingen i a-truppen, spelare såväl som ledare, som vill ha kvar surpuppan på gården. ÖIS står starkare utan den gubben. Vi fuckade upp men det är något vi får leva med. Vad han gör i Gais är därmed fullständigt ointressant såtillvida det inte genererar stålar till ÖIS.

    • 20 januari, 2011 @ 18:03 bisse

      Jag håller med allt …. och ”omgivningen” i GAIS är knappast bättre än det var i ÖIS men få han bara självförtroende så kan allt hända.Allsvenska är inte världens tuffaste ligan.Jag önskar honom lycka till i alla fall.

  12. 20 januari, 2011 @ 16:40 Voldemort

    ”jag är helt frisk och kommer förberedd till allsvenskan” No shit, köttbullen! Helt frisk har du väl aldrig varit. Du är nog en av de största skämten jag har sett. Crybaby…..Skall bli roligt att höra vad du skall gnälla på sedan när Gas sätter press på dig. en ny magmuskel? eller lår? Jag måste åka till läkaren i Malmö? Fan, vad skönt att du försvinner.

    Svara

    • 20 januari, 2011 @ 16:52 Anonym

      Han påstod väl att han var helt skadefri när han signade för oss med.

  13. 20 januari, 2011 @ 17:11 Garotta de Ansjovis!

    Nu glömmer vi Cafe du Nord (Köttbullekällarn)…

    Svara

  14. 20 januari, 2011 @ 17:24 ökänd

    Köttbullen måste väl ändå vara Dick Lasts absolut sämsta värvning Öis sämsta spelar affär någonsin.

    Svara

    • 20 januari, 2011 @ 18:21 Anonym

      I ärlighetens namn så var det väl mer Mackans & Ranängs värvning än Dick Lasts…

    • 20 januari, 2011 @ 19:15 Martin Johansson

      Personer som har del i Santos-fiaskot (i betydelseordning, min bedömning):

      1. Álvaro Santos
      2. Magnus Petersson
      3. Lars Ranäng
      4. Marcus Allbäck
      5. Dick Last
      6. Åge Hareide

      Eventuellt ska Ulrika Rosén upp på den lista också.

    • 20 januari, 2011 @ 19:25 Black Francis

      Åge? Skulle vara intressant att höra hur du tänker där. Var det inte just under Åge som Santos dominerade?

    • 20 januari, 2011 @ 19:59 Martin Johansson

      Tvingade Santos att spela skadad. Introducerade Santos till träningsmetoden ”fem dagar på motionscykel, en dags bollträning” som sedan blev Santos melodi under 2010.

    • 20 januari, 2011 @ 20:09 Anonym

      Å andra sidan, utan den taktiken fanns det inte en chans i helvetet att vi kunde klara oss kvar. Friskt vågat…

    • 20 januari, 2011 @ 20:15 Martin Johansson

      För det första säger inte att det var fel. Allt jag säger är att det var en liten pusselbit. En bidragande orsak till att det blivit som det blivit.

      Samtidigt tycker jag man ska fråga sig om det var värt det? Vi åkte ut ändå. Och på köpet fick vi en kroniskt skadad, sur och missnöjd Santos på halsen. Med allt vad det betydde för lagmoral och trivsel.

    • 20 januari, 2011 @ 20:27 Anonym

      True that. Samtidigt tror jag santos hade varit ”för bra” för superettan i vilket fall.

    • 20 januari, 2011 @ 21:14 Martin Johansson

      Det har du sannolikt helt rätt i.

    • 20 januari, 2011 @ 22:17 Garotta de Ansjovis!

      1a kommer Gud efrersom Santos är så jävla religiös…

    • 21 januari, 2011 @ 07:45 DrJonas

      Verkar råda konsensus här. Men alla mynt har mer än en sida, även 7-miljoners buffelköttbulleliknande sådana. Här kommer en anti-lista för personer som har del i Santos-fiaskot. Dvs personer som med sin frånvaro bidrog till fiaskot:
      1. Kreativ mittfältare som leverar mackor till anfall
      2. Kreativ mittfältare som leverar mackor till anfall
      3. Kreativ mittfältare som leverar mackor till anfall
      …ingen inbördes ranking. ; )

    • 21 januari, 2011 @ 07:57 Martin Johansson

      Martin Johansson gillar detta, men menar också att även avsaknaden av en kreativ mittfältare som kan leverera mackor till anfallarna faller tillbaka på personerna på min lista. Mackan, Alvaro, Petersson och Åge kan jag möjligtvis göra ett undantag för. Om pengarna hade spenderts klokt hade Mackan och Björn haft hur många kreativa lekkamrater som helst. Men man valde att satsa amerikanskt, på en franschiseplayer. Ridå!

    • 21 januari, 2011 @ 11:06 Robbban

      Var det inte så att er gud, ikonen Allbäck mer eller mindre krävde att Santos skulle till ÖIS? För att svära i kyrkan, har inte Allbäck kostat er rätt mycket…?

      Finns det inte också en historia om hur ÖIS inte får läkarundersöka Santos och därför får skicka ner Ulrika Rosén till F-rike för att palpera ljumsken och okulärt besiktiga honom?

      Har från hästens mun – hos GAIS – att avtalet inte är så envägs som ni vill göra gällande. Skiter egentligen i Santos, och man kan vrida och vända på detta i oändlighet. Förstår att ni gör det då det är rätt pinsamt desperat att tvingas låna ut en spelare som två år innan kostade nio miljoner – gratis, med klausuler och annat inbakat.

      Jag vill absolut inte håna er, vi har varit där ni är och jävligt mycket mer illa däran också. Har ett batteri av dumheter som GAIS har gjort under de ûberusla åren. Som jag kan ta någon gång, Martin, vid tillfälle.

    • 21 januari, 2011 @ 11:42 Martin Johansson

      Robban, din kommentar sammanfattar ju min lista rätt bra. Allbäck är definitivt en del i det här fiaskot (och i min bok är det ett fiasko även om det finns andra ÖISare som vill hävda motsatsen). Sedan i vilken utsträckning som Mackan krävde att Santos skulle spela i ÖIS har jag ingen aning om. Som jag har fått historien berättad för mig började allting med Petersson och Ranäng, därefter kopplades Mackan in.

      Och det där med Ulrikas besök i Frankrike är väl fortfarande obekräftat (eller minns jag kasst nu)? Det var därför hon braskades efter listan.

      Sedan kan jag tillägga att jag skiter fullständigt i om dealen är till GAIS fördel (antar att du sitter på bra inside här). I nuläget är jag bara glad att vara av med Santos. Om jag ska vara helt ärlig får han gärna göra succé i GAIS. Det rör mig inte i ryggen. Jag har absolut noll respekt för Santos efter hans uppträdande under fjolåret och hur han har hanterat sina relationer med ÖIS. Han är er, slit honom ordentligt!

      Vad Mackan har kostat oss har jag ingen aning om. Det är en så djävla lång och komplicerad ekvation med plus och minus, upphöjt i två och skit att den bör in bland millennieproblemen. Man får en del, man förlorar en del. Har man flyt kommer man ut på plussidan. I Mackans fall vågar jag nog gissa på att det hamnar på plus. Men kan du eller någon annan presentera information som ”bevisar” motsatsen så är jag all for it att få ta del av det.

    • 21 januari, 2011 @ 12:55 Robbban

      Tycker nog att en av de roligaste kommentarerna i det här är den här (längre upp):”Persson har garanterat lärt sig en hel del av sina medfångar om hur man ska blåsa en talträngd gammal eldirektör”.

      Egentligen, om man tänker på det, vilka tomtar det är som ska hantera stora företag som ÖIS och GAIS, verksamheter som rullar på runt 40-50 miljoner. I den ”riktiga” världen hade ju aldrig det accepterats.

    • 21 januari, 2011 @ 14:12 Johan Gellerman

      Ulrika var i Frankrike. Har för mig att det var hon som tog bilden när Dick och Santos skakade hand.

      Edit: Letade upp nyheten. http://fotboll.ois.se/6556/Nyhet.aspx

    • 21 januari, 2011 @ 17:13 Martin Johansson

      Johan, jag vet att Ulrika var med i Frankrike, vad jag ifrågasätter är hennes inblandning i värvningen av Santos. Det har ju snackats en del om vissa missar som gjordes i den medicinska besiktningen av Santos och att Ulrika varit inblandad i dessa missar. Det är bara det jag menar.

    • 20 januari, 2011 @ 19:13 Black Francis

      Skulle vilja påstå att det är en av de bättre affärerna. Man fick honom i princip gratis och han räddade ensam säsongen 2009 från att bli ett totalfiasko. Nu var det änså spännande till slutet och publiken fortsatte att komma. Tänk vad det hade kostat Öis om man varit avhängda med 7-8 omgångar kvar. Bara där så har han nog tjänat in sin egen lön under de två åren.

      Däremot så blev han ju totalt osynlig under andra halvan i superettan då vi plötsligt skulle spela långbollar ner mot hörnflaggorna istället. Men det tycker jag mer är ytterligare ett bevis på att Janne A är den sämsta affären någonsin.

  15. 20 januari, 2011 @ 20:13 C

    Ytterliggare en pusselbit som föll på plats. Sakta men säkert tar detta äventyr sig framåt. Skall vi våga tro att det kommer komma ut en elva i premiären med ett jävlar anamma som känner att de har allt att vinna och inget att förlora? Alla något att kämpa förr och samma utgångspunkt? Härlig stämning i truppen?

    Vore bra om de inom kort kunde få ytterligare några spelare på plats inför säsongen så att det skapades lite momentum för de som nu är med och satsar på det här.

    Martin, vad är tidplanen för det där mer eller i många fall mindre kända förvärvet/signingen av öis-bekantingen? Vad är det som gör att de håller på detta?

    Svara

    • 20 januari, 2011 @ 20:23 Martin Johansson

      Vet ingen tidtabell. Har dock förstått att vi inte bör vänta oss så mycket aktivitet under de kommande veckorna. Man sitter ner i båten. Vi får nog inte se några påskrivna kontrakt förrän rekonstruktionen är klar.

    • 20 januari, 2011 @ 21:08 Torgny

      Vet du när rekonstruktionen måste vara klar

    • 20 januari, 2011 @ 21:14 Martin Johansson

      Går inte tidsfristen ut den 15 februari? Går kanske att få förlängt. Håkan är bättre på att svara på de här frågorna än vad jag är.

    • 20 januari, 2011 @ 22:39 Håkan Wall

      Mmm, företagsrekonstruktionen varar ursprungligen i tre månader. Sedan kan man få förlängt i upp till ett år. Eftersom bygglovet från Mölndals Kommun sannolikt kommer att behandlas på mötet den 2:a mars så kommer vi begära anstånd ett tag till. Sedan måste ju förhandlingarna med partnern avslutas, kontraktet skrivas på och pengarna överföras innan vi kan gå ur företagsrekonstruktionen.

    • 20 januari, 2011 @ 21:57 Martin Johansson

      Och där fick jag så att jag teg… nu har Seif skrivit på nytt kontrakt. Det rör på sig:

      http://fotboll.ois.se/8530/Nyhet.aspx

    • 20 januari, 2011 @ 22:43 Håkan Wall

      Jag är chockad ända in i ryggmärgen… Vi får väl hoppas att Seif 2011 inte har samma inställning på plan som Seif 2010.

    • 21 januari, 2011 @ 01:12 SB

      Don’t play it risky. Play it Seif. En usel påkritning är också en påkritning.

      Vad jag förstår av diskussionen om tidsplanen så är vi alltså redo att köra sådär en halvtimme före avspark i April..? Möcke bra. ÖIS-style.

    • 21 januari, 2011 @ 08:12 Bobby Free

      Jag är med dig. Bara att hoppas att han knyter djävel och bestämmer sig för att visa alla oss tvivlare att han kan bli den där riktigt bra spelaren som han själv tror att han är.

    • 21 januari, 2011 @ 13:10 bisse

      Han kan knyta vad han vill,det är inte som att säga ”nu jävlar ska jag sluta röka” ….. han klarar inte att slå en 5 meters passning,enligt honom själv så hade W.Bremen visat intresse…….Jesus!!!

    • 21 januari, 2011 @ 17:14 Martin Johansson

      Jag får intrycket att du inte gillar Seif.

  16. 20 januari, 2011 @ 21:16 ökänd

    Den löper ut under februari tror jag

    Svara

    • 20 januari, 2011 @ 22:18 Torgny

      Här skulle den vara placerad,
      Tycker inte jag fick något riktigt svar på denna fråga, kanske imorgon ?

  17. 20 januari, 2011 @ 21:37 Anonym

    Folk är ju fan helt blinda. Blir så jävla förbannad. Vad är det för fel på er?

    Svara

    • 20 januari, 2011 @ 21:50 Martin Johansson

      Vad är det folk inte ser? Vad blir du förbannad på? Om du preciserar din kritik lite blir det lättare att föra en diskussion.

    • 20 januari, 2011 @ 22:17 Torgny

      Tycker inte jag fick något riktigt svar på denna fråga, kanske imorgon ?

  18. 2 februari, 2011 @ 21:29 Anonym

    Vem saknades när GAIS tränade med boll i dag?

    http://www.fotbollskanalen.se/1.2001170/2011/02/02/gais_ska_springa_sig_till_framgang

    Svara

    • 2 februari, 2011 @ 22:03 Black Francis

      ”I dag saknades exempelvis Dime Jankulovski, Jonas Lundén, Fredrik Lundgren, Richard Ekunde, Alvaro Santos, Eric Bassombeng, Jimmy Tamandi, Hallgrimur Jonasson, Mervan Celik, Gzim Istrefi och Mohammed Abdulrahman.”

      Allt enligt artikeln du länkade till. Orkade du inte läsa?


Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se