Kortare träningsrapport!

God kväll allesammans!

Efter en längre tids avbrott från rollen som Sambadefensivreporter så blev jag inspirerad av att det fanns engagemang kvar. Efter ett halvår fullt med bedrövelser så är det nu dags att blicka framåt, uppåt och mot bättre tider. Som en följd av detta så ska jag försöka bli bättre på att skriva artiklar och träningsrapporter. Jag har en bit kvar till att nå Martin och Håkan-klass men lite är bättre än inget.

Dagens träning utspelade sig som alltid på ÖIS-gårdens naturgräs och det såg lite tunt ut på planen. De som saknades var Jakob Olsson, Valter, Pontus Otterstedt, Jakob Lindström (som stod vid sidan om), Felix Sehlström och David Björkeryd. Dessutom  så klev Luka av och småjoggade lite vid sidan om under en del av träningen. Med på träningen var tipselit-spelaren Daniel Carlsson som var avstängd i kvällens tipselitmatch. Under den inledande övningen som gick ut på att två lag mötte varandra med två mål vardera så fick vi se mycket kamp och vilja. Höjdpunkten var när David Leinars västbeklädda lag släppte in ett onödigt mål varpå David i ren ilska sparkade till målet som flög iväg. David var dock inte den enda spelaren som tog ansvaret att ingjuta lite jävlar anamma i sina medspelare då även Jonte Lindström röt till några gånger medan Roberto stod och mös vid sidlinjen. Kul att se viljan även på en sketen tisdagsträning!

När laget sedan bytte till tvåmålsspel på en lite större plan så delades de in i två lag. Värt att notera är att Danny Ervik och David Leinar, succémännen från Rosengårdsmatchen spelade i varsitt lag. Anderberg hade förtvivlat svårt att göra mål i början av matchen. Chans på chans missades, istället så var det Daniel Carlsson som briljerade. Med sina tre mål så var han definitivt en av matchens bästa spelare. Det ska tilläggas att det till slut lossnade även för Anderberg som pangade in två snygga mål. I slutet av matchen så gick Peter Abrahamsson av planen skadad…

…varpå Danny Ervik fick ställa sig i mål i matchens sista minut. Det gick inte så bra utan Danny släppte in ett mål varpå Roberto blåste av matchen  ganska omgående. Danny var märkbart besviken över det insläppta målet och medan motståndarna jublade över segern så låg han och grämde det insläppta sista-minuten målet.

Dessutom så noterar vi…

… att Oskar Wallén och Jakob Lindström startade kvällens tipselitmatch mot Norrby. Oskar som anfallare och Jakob som vänsterback. Båda såg pigga ut de dryga 60 minutrarna jag såg innan det blev dags att åka.

… att tekniskt småstrul medfört problem vid skrivandet av denna texten. Om det blir några problem med bilderna så är det WordPress som krånglar.

… att GAIS inlett samarbete med Varberg BOIS vilket redan på lördag kan innebära att tre GAIS-spelare gör debut mot ÖIS, bland annat Ralf Edströms son Joakim.

… att ni förhoppningsvis kan se fram emot en ny rapport redan på fredag!

Som avslutning på detta kortare inlägg så bjuder vi på en bild inifrån ÖIS-gården. På köksdörren i husets hjärta sitter denna skylt:


'Kortare träningsrapport!' have 11 comments

  1. 17 maj, 2011 @ 22:53 Andreas - ÖIS Tifo

    Tack för fin träningsrapport! Hoppas det inte var något allvarligt med Peter nu bara.

    Svara

    • 17 maj, 2011 @ 23:18 Felix Jonsson

      Nej jag tror vi kan va lugna det verkade inte som att det var någon större fara med Peter, troligtvis bara en smäll i ansiktet eller liknande.

  2. 17 maj, 2011 @ 23:10 Edwin

    Man tackar för en fin rapportering

    Svara

  3. 18 maj, 2011 @ 07:15 ÖIS1994

    Mycket bra rapport. Hoppas Peter är ok till lördag.

    Svara

  4. 18 maj, 2011 @ 07:50 DK Gôtet

    Martin & Håkan klass..? Nej det va det inte.. Det va divisioner bättre!!!!:)

    Fortsätt i samma stil!!:)

    Svara

  5. 18 maj, 2011 @ 12:22 Polaren Per

    Tack för rapporten. Mkt uppskattat!

    Varför spelade jakob med tipselit? Känns som han får tillräckligt med matchning ändå. Kan de vara så att roberto vill spela in honom på vb o björkeryds frånvaro?

    Svara

    • 20 maj, 2011 @ 07:21 tml

      Vore ju lite elakt då Hall gjorde en klart godkännd insats sist.

  6. 18 maj, 2011 @ 22:51 Anonym

    Kanon !
    Vi ses alla på lördag när vi färgar Varberg Röd och Blå.

    Svara

  7. 19 maj, 2011 @ 11:25 Magnus Börjesson

    Underbart att se träningsrapporter på Sambadef igen! Det har ekat så tomt här inne mellan matcherna. Bra jobbat Johan, och bra jobbat med förra träningsrapporten Felix! Ser fram emot fredagens text. :)

    Svara

  8. 19 maj, 2011 @ 12:03 Fredrik

    Instämmer med föregående talare. Härligt att fler tar sig tid och skriver texter!

    Svara

  9. 19 maj, 2011 @ 14:05 Göran, Sthlm

    Instämmer i lovkåren. Härligt med nära-spelarna-texter.

    Svara


Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se