Dec 202011
 

Tomten kom visst tidigt i år men han bjuder inte på några större överraskningar gentemot vad han tidigare hintat om. Premiären blir hemma emot Skövde måndag 16:e april och i bortapremiären får vi ta oss till Karlstad lördag 21:e april (YES!!!!). Annars har vi ytterligare fem stycken vardagsmatcher, vilka är bortamatcherna mot Trollhättan, Norrby och Oddevold samt hemmamatcherna mot Trollhättan och Utsikten. Serien vänder med dubbelmöte mot Qviding i mitten av juli och avslutas, precis som i år, borta mot Skövde.

Fördelningen av matcher ser ut på följande vis:
Lördagar: 7 stycken, varav 6 stycken borta. Enda hemmamatchen är emot Oddevold 30:e juni.
Söndagar: 13 stycken, varav 4 stycken borta.
Måndagar: 6 stycken, varav 3 stycken borta.

Spelschemat i sin helhet.

Bookmark and Share

  9 Responses to “Spelschemat för 2012 är här”

  1. Kul, mot Superettan!

  2. Vet ngn varför så många matcher placeras på söndagar? Känns inte som en fotbollsdag men det får vi försöka ändra på. Hade varit kul om en måndagsmatch kan bli ”Enkronasmatch” eller varför inte ”Ta med dina kollegor”-match.

  3. Enkronasmatchen blev i alla fall i år en ”familjematch”, väldigt mycket barnfamiljer och medparten av dom förlorar vi på en måndag, så enkronasmatchen lär bli en av söndagarna.

    • Ja, det är sant. Det var därför jag tänkte att man kanske kunde ha en ta med dina kollegor-match. Denna behöver inte vara gratis men man kanske kunde ta med en vän till halva priset eller liknande. Vi har ju en stor och fin arena så varför inte dra med lite mer folk :)

  4. PriMax; gillar tanken där. Men, kanske profilera det som en ”två för en”?

  5. Mängder av butiker har ju numera tag 3 betala för 2.
    Varför inte ?

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>