Are we done yet?

Robin Jonsson är klar, som den kanske tyngsta pjäsen i det lagbygge förhoppningsvis ska spela 125 år gamla och anrika Örgryte IS till den numera så sexiga superettan. Frågan många ställer sig nu är om detta var den sista pusselbiten, om det är klart nu. Jag tror inte det. Det gör mig både förväntansfull och på samma gång lite orolig. För att citera den store Erik Hamrén: ”Har man lagt handen på den varma plattan och bränt sig så går man gärna inte dit igen”(han var förmodligen inte först att säga det men, va fan). Hade spelare som Hannes Sahlin och Emil Karlsson värvats för ett år sedan så hade man förmodligen inte höjt på ögonbrynen. Men bränt barn skyr elden och så fort en spelare värvas numera så blir man direkt orolig för att ekonomin riskeras.

Samtliga nyförvärv har varit ”gratis” vilket gör att ekonomin detta år i alla fall inte kommer att påverkas speciellt mycket. Däremot är en spelare som bekant aldrig gratis, han ska fortfarande ha en lön. Enligt de uppgifter jag fått kommer Hannes Sahlin att lyfta en 100% fotbollsbaserad lön och troligtvis har även Robin Jonsson en lön som kan liknas vid en heltidslön. Vad en heltidslön som spelare i Öis idag är har jag ingen som helst aning om och jag vill helst spekulera i det men en gissning är att det ligger någonstans i närheten av 20 000, men jag har aldrig hört några siffror. Utöver Sahlin och Jonsson sägs det att även Sebastian Johansson ha en heltidslön. Observera att detta inte på något sätt är bekräftade uppgifter utan bara baseras på rykten.

Enligt Mats Jansson tar man inga risker denna säsongen för att kunna gå upp. I intervjun som Mats gjorde med sambadefensiv för ett tag sedan säger han att det inte finns någon risk att klubben går i konkurs efter säsongen ifall man inte fixar ett avancemang men att det i ett längre perspektiv inte är hållbart att ligga i divison 1 södra med den relativt dyra anläggningen som öisgården är. Jag hoppas och tror att detta stämmer, Mats är faktiskt en man jag har stort förtroende för. Just faktumet att man, så fort som möjligt måste upp från den här serien gör att det inte går att arbeta allt för långsiktigt och spelare som kan gå in i startelvan nu måste värvas. Bara man, från ledningens håll har koll på när det börjar bli riskabelt.

En till mittback?

Om man går tillbaka till vad som står på den första raden i detta inlägg så undrar man självklart om det är färdigvärvat nu. Känslan är att det inte är över än. Förra året fanns det 5,5 mittbackar i truppen om man räknar Adam Eriksson som en halv mittback. Just nu finns två mittbackar med kontrakt (Robin Jonsson och  David Leinar) i truppen samt ytterligare två tränar med laget (Felix Sehlström och Valter Tomaz Junior). Jag hoppas innerligt att man satsar på Felix Sehlström som tredjeval bakom David Leinar och Robin Jonsson. Valter Tomaz Junior är en viktig spelare att ha i truppen, både med sin rutin och  för sin förmåga att elda på de andra spelarna på träning. Därför tycker jag att man borde satsa på att behålla Sehlström och Valter och satsa på att ha fyra mittbackar, man klarade sig utan att spela med Felix Sehlström förra året och bara använda 4,5 mittbackar så fyra mittbackar borde man klara sig med. Problemet är att det i år inte finns någon i Tipselit att plocka in med kort varsel lika enkelt som förra året då Naod Kibrom och Leo Wiena som förmodligen kommer att spela ihop som mittbackar där båda är 94:or och lite för unga för att kunna gå in och spela mittback i Division 1 södra.

Robin Raunegger tränade en hel del med A-laget förra vintern men har efter det varit skadad en längre tid. Jag själv har inte sett Robin Raunegger tillräckligt mycket men om jag ska gå efter det jag hört så är han i klass med Felix Sehlström. Just nu provspelar han med Utsiktens BK så förmodligen kan vi räkna bort honom i truppen nästa år. Annars hade han vart ett bra alternativ på bänken, om man hade kunnat få ordning på hans skada.

Rykten har gått om förre blåvittspelaren Petter Björlund, dock känns det som att han inte är aktuell längre efter att Robin Jonsson skrivit på sitt tvåårskontrakt. Enda anledningen till att man hade kunnat plocka in Petter Björlund nu är om han är tänkt som högerback. Fast om man har i åtanke att han har slitit av korsbandet två gånger så känns det ändå inte värt att lägga några större summor på honom då Pontus Otterstedt och Christofer Bengtsson som håller bra division 1 klass redan finns i truppen. Att lägga pengar på Petter Björlunds lön, en förmodligen ganska hög lön, känns inte som en bra utgift just nu.

Anfallet förmodligen klart

I nuläget har jag väldigt svårt att se att Robin Erikssons provspel kommer att landa i att ett kontrakt skrivs. Klubben har inte råd att knyta till sig honom bara för att hoppas att han hittar tillbaka till det spel som en gång fanns i honom. Om man inte tar in Robin Eriksson så har jag ganska svårt att se att någon annan anfallare värvas. Känslan är att man lät Robin Eriksson provträna för att det var han och att han var utan kontrakt just nu. Anfallet i år kommer alltså med allra största säkerhet att bestå av Emil Karlsson, Alexander Jeremejeff, Oskar Wallén och Johan Hedman. Fyra anfallare som allihop kan göra succé under året, eller fem beroende på vad man väljer att se Markus Anderberg som.

Oskar Wallén glimrade till och såg stundtals riktigt intressant ut under förra säsongen. Om han bara får vara skadefri kan han mycket väl bli en spelare för startelvan. Wallén är än så länge ganska oslipad och kan se aningen klumpig ut i vissa situationer men om Hans Prytz lyckas slipa och putsa till honom lite så kan han få ett rejält genombrott i år. Av just den anledningen är det oroande att Oskar fortfarande inte är helt återställd från sin skada. För oj vad det putsas och slipas just nu. Förhoppningsvis kan Oskar så snart som möjligt delta fullt ut i träningen och göra sig redo för det som komma skall.

En annan intressant anfallare är självklart Alexander Jeremejeff. Det finns så många komponenter i Alexander Jeremejeff som fotbollsspelare som är grymt intressanta. Han har helt mästerliga avslut när läget dyker upp, mottagningarna och tajmingen är stundtals perfekt. Tyvärr är han lite för ojämn och under de matcher jag sett har han haft en tendens att komma ut ur straffområdet lite för mycket. Visserligen gör han det bra i spelet utanför straffområdet också men han är som bäst när han på Nicolas Sandberg-manér sticker in med korta löpningar i straffområdet på fria ytor och kan avsluta snabbt. Tyvärr är Jeremejeff liksom Oskar Wallén skadad just nu och har inte deltagit för fullt någon träning denna veckan. Att han missar de första så viktiga veckorna känns inte alls bra.

Ibrahim Alushajs vara eller icke vara?

En av mina favoriter under denna vintern, Ibrahim Alushaj går mot slutet av sin provspelsperiod och det är snart dags för Öis att fatta ett beslut. Jag står kvar vid min tidigare åsikt, Alushaj är för intressant för att bara låta vara. En spelare som gjort 20 mål som yttermittfältare, som kan användas som anfallare, som imponerar på träning, som inte kostar några stora pengar och som är vänsterfotad måste vara intressant i dagens läge. I det läget klubben nu är i nu ser jag ingen som helst anledning att värva en dyr yttermittfältare och ta på sig ännu mer kostnader.

Än ska Alushaj inte ha fått något erbjudande men hans provspelsperiod avslutas i och med dagens träning och ett besked om hans vara eller icke vara i Öis borde lämnas då. Det är dock inte bara Öis som är intresserade honom utan även Norrby, Fässberg och Assyriska BK sägs ha varit intresserade av honom. Han sägs till och med ha fått ett kontraktsförslag från Norrby IF. Enligt källor som varit i kontakt med honom så är dock Öis förstavalet, måtte Prytz, Ronny och de andra inse vilket fynd man kan göra och erbjuder honom ett kontrakt.

För mig finns det bara en anledning att lägga större pengar på en yttermittfältare, den anledningen har tyvärr irrat sig ut till Hisingen. Say no more.

Sebastian, men sen då?

Som alla öisare vid det här laget förmodligen redan har hört så har Mathias Johannesson inte blivit erbjuden något nytt kontrakt. Anledningen till detta sägs vara att han ska opereras under året och kommer missa stora delar av säsongen. Frågan då är vem som finns bakom Sebastian Johansson om han skulle bli borta från spel en längre tid, eller när han får sina obligatoriska tre-fyra avstängningar.

Daniel Carlsson i Tipselit Äldre är ett alternativ att försöka skola in som en backup ifall Sebastian skulle gå sönder. Carlsson är en spelare som jag inte tror skulle ha gjort bort sig över huvud taget. Han har förmodligen föreningens hetaste temprament vilket visade sig då han stod för årets utbrott på en Blåvittspelare i en match i DM på konstgräset i skatås. Till skillnad från många andra lyckas dock Daniel likt sin bror Henrik överföra sin eld och passion på planen till något bra. I sina stunder är han en innermittfältare med mycket stor potential att bli något riktigt bra. Han är på många sätt ganska lik Sebastian Johansson i spelstilen men kan även gå på offensiva räder. Om han bara lyckas bemästra tempohöjningen som det innebär att gå från Juniorallsvenskan till Division 1 Södra så kan han säkerligen fungera som backup till Sebastian Johansson.

Att testa honom i träningsmatcherna under våren är absolut en bra idé.

Det var allt för denna gången, på återseende i eftermiddag med ett, förhoppningsvis positvt, besked om Ibrahim Alushaj.


'Are we done yet?' have 62 comments

  1. 20 januari, 2012 @ 08:13 ÖIS2012

    Som central mittfältare så finns Jonte, eller räknas inte han (borde kanske inte göra det). Annars finns Holländer. Ingen av dem har Sebastians spelstil, men är båda centrala mittfältare.

    Svara

  2. 20 januari, 2012 @ 08:23 nyfiken

    Har sett Raunegger under ett par säsonger och han håller definitivt Felixklass men jag tror inte Öis visat något som helst intresse utan han har gått till Utsikten pga ointresse från Öis sida.

    Håller med om Daniel Carlsson som absolut skulle testas på innermittfältet både som defensiv och som offensiv. Har varit tongivande i Tipselit äldre förra säsongen.

    Skulle gärna se brodern Henrik också som snittade (enl denna sidan tidigare) ca 1.2 poäng per match förra året i Tipselit äldre. Är en riktig målgörare med bra skott och farlig på huvudet också.

    Svara

  3. 20 januari, 2012 @ 09:16 7666

    Mellis och Jeffrey återvänder… Sen är vi klara!

    Svara

    • 20 januari, 2012 @ 09:48 Gerpa

      Mellis har skrivit på för Varbergs BoIS.

    • 20 januari, 2012 @ 11:28 nytko

      för läääänge sedan..

  4. 20 januari, 2012 @ 09:53 Gerpa

    Felix, jag måste ännu en gång tacka dig och berömma dig för dina artiklar här på SD. Den här typen av inlägg är så otroligt bra. Dels för att du gör analyser som tar sig förbi taffliga systembeskrivningar och dels för att du lägger energi på att skriva om de saker som drunknar i all annan mediabevakning. Du beskriver individuella fotbollsegenskaper som aldrig uppfattas eller beskrivs av skribenter på varken professionell media eller öis.se.

    Du gör mina dagar lite mera rödblåskimrande. Tack för det!

    Svara

    • 20 januari, 2012 @ 10:02 Gustav

      +1

    • 20 januari, 2012 @ 12:48 Magnus

      +2

    • 20 januari, 2012 @ 14:35 nytko

      +3

    • 20 januari, 2012 @ 16:12 John

      +4

    • 20 januari, 2012 @ 16:25 Stefan

      +5

    • 20 januari, 2012 @ 16:51 Yodabul

      + 6

    • 20 januari, 2012 @ 19:28 PriMax_ÖIS

      +7

    • 20 januari, 2012 @ 23:03 Torgny

      +8

    • 21 januari, 2012 @ 16:13 Bellman

      +9

    • 21 januari, 2012 @ 00:09 Felix Jonsson

      Tack så hemskt mycket. Det värmer otroligt att ni uppskattar det vi gör här på sambadefensiv. Att dessutom få höra att det man gör är djupgående och kunnigt känns otroligt smickrande. Ni läsare har välkomnat mig på ett grymt sätt. Det känns stort att fira ettårsjubileum snart. Sambadefensiv är allt något speciellt, iallafall för mig. Just nu känns det som att Sambadefensiv och den lilla nördiga oas i öistillvaron vi har här betyder lika mycket för mig som själva laget. Ni har gjort det grymt bra allihopa!

  5. 20 januari, 2012 @ 10:24 Lanslarke

    Jag förstår inte riktigt det här hissandet av Robin. Visst, han har gjort bra matcher i ÖIS, men har också varit utanför laget långa perioder. I dagsläget skulle jag ranka honom som en ordinär Superettaspelare. Han gjorde väl inget större avtryck i Ljungskile heller, vad jag vet.

    Robin är en sådan där gubbe som blivit något av fansens favorit, utan att någon gång egentligen haft tränarnas fulla förtroende. En omvänd Fredholm, skulle man kunna säga

    Svara

    • 20 januari, 2012 @ 17:29 Mendel

      Och det är ju just vad vi behöver just nu… En ordinär superettanspelare… Sen tror jag iofs (med viss historisk rätt) att Robin snarare skall sorteras i facket ”bättre än medel” jämfört med superttanmittbackar generellt, med en viss potential att utvecklas.

    • 21 januari, 2012 @ 16:14 Bellman

      Så länge Robin spelade ytterback så var han medioker, men när han fick ta klivet in på mittbacksplatsen så växte han till en gigant i ÖIS.

      Till och med uppspelen blev bättre när han spelade i mitten. :)

  6. 20 januari, 2012 @ 10:47 Grande

    FYI, enligt Kikens Svenska Fans sida är Petter Björlund klar för Ljungskile…

    Svara

  7. 20 januari, 2012 @ 11:16 Anonym

    Så himla bra är inte Alushaj att Öis ska ge honom ett kontrakt. De jag tycker ska få kontrakt före honom är Pontus som både kan spela på yttermittfältet och som högerback och dessutom har vi ingen som är klar på högerbacksplatsen än. Sen tycker jag att man ska satsa på att ge Felix ett kontrakt också då vi behöver minst en mittback till. Som yttermittfältare har vi Jonte också,han var ju ändå den som först fick förlängt kontrakt så då måste väl Öis ändå tycka att han är så pass bra att han lätt kan konkurera med de andra mittfältarna eller har dom kanske tänkt att han ska spela högerback???

    Svara

    • 20 januari, 2012 @ 11:43 Benskyddet

      Du måste skämta. Jonte som högerback NEJ tack! Ge Otterstedt kontrakt och satsa på honom som högerback alt. yttermittfältare.

    • 20 januari, 2012 @ 11:54 Anonym

      Holländer spelade högerback i Västers A-lag innan han kom till Öis.

      Skulle kanske testas också

    • 20 januari, 2012 @ 12:14 Benskyddet

      Han är som bäst som innermittfältare och en bra backup till Sebbe och Lillström. Kan också spela som yttermittfältare men som back tror jag inte på honom. Stor skillnad på att spela i Väster eller i ÖIs. Ska man se det så hur man spelat som ung så skulle Otterstedt spela i anfallet som han gjorde i Hovås-Billdal och i distriktslaget. Men han har omskolats sen han kom till Öis,först till yttermittfältare och sen till högerback. En plats som passar honom bra med sin snabbhet och sitt passningspel. Inte många högerbackar som är snabbare än honom. Ser honom som en typiskt modern ytterback.

    • 20 januari, 2012 @ 14:55 Bartoli

      Finns det någon i truppen som är långsammare än Jonte?

    • 21 januari, 2012 @ 09:37 Sektion LM

      Leinar?

    • 21 januari, 2012 @ 10:37 ÖIS 1994

      Tveksamt.

    • 21 januari, 2012 @ 20:54 Kommittén för Statssäkerhet

      Bengtsson

  8. 20 januari, 2012 @ 16:40 sebbe

    Vi behöver Jeffrey Aubynn! sedan är vi klara!

    Svara

    • 20 januari, 2012 @ 17:31 Mendel

      Nej.

    • 20 januari, 2012 @ 17:58 nytko

      Säger som Mendel. Nej. Det behöver vi inte.

    • 20 januari, 2012 @ 22:03 sebbe

      Varför inte? Killen håller mycket hög klass och spelade liksom i Champions league för bara några månader sedan, Han har till och med ringt till gården och sagt att han vill att Öis tar tillbaka honom!

    • 20 januari, 2012 @ 23:04 Martini

      Det finns alltid plats för Jeffrey Aubynn!

    • 21 januari, 2012 @ 10:23 Daniel_K

      Bara inte Jeff på bekostnad av en ung lovande yttermitt typ Alushaj.

    • 21 januari, 2012 @ 10:42 Andreas

      Givetvis håller Jeffrey i ettan, men hur skall det kunna funka ekonomiskt?

      Det är en våt dröm att fundera på den rutinerade klasselva vi skulle kunna grunda med, t.ex. (4-2-3-1):
      Peter – Bengtsson, Leinar, Robin, Sahlin – Seb, Valter – Lycen, Jeffrey, Björkeryd – Emil

      Förlorar nog inte mot Skövde i premiären :-)

    • 21 januari, 2012 @ 17:46 JD1887

      Så du tycker att Lillström ska vara på bänken? Annars ser det okej ut….

  9. 20 januari, 2012 @ 17:59 Sampan

    Det du skriver Felix med att anfallet är klart. Jag ser gärna att Robin Eriksson skriver på. Visst han kanske har varit ringrostig nu. Men är det värt att chansa med att tappa en sån spelare till en konkurent? då jag tror att ge Robin lite träningar och anpassning kommer han att vara våran vassaste anfallare.

    Och då vi inte vet hur själva spelsystemet kommer se ut så kanske det blir ett 4-3-3 spel? Då behövs en tung center.

    Värva Robin och Alushaj sen är vi klara !

    Svara

  10. 20 januari, 2012 @ 20:52 Samuel

    5 mittfältare (6 med Anderberg) känns ju rätt så oroande. Fler mittfältare tack!

    Svara

    • 20 januari, 2012 @ 22:20 Källa

      Jeffrey är snart klar!! :-)

    • 20 januari, 2012 @ 23:04 ÖIS 1994

      Hej å hå… Jag tror dig inte.

  11. 20 januari, 2012 @ 23:59 Felix Jonsson

    Kan den som vet något konkret om Jeffrey maila till Kontakt@sambadefensiv.se och förklara varför han är aktuell?Just nu känns det bara som önskningar, men om någon vet något så får ni gärna maila! Tack på förhand!

    Svara

  12. 21 januari, 2012 @ 00:12 Fredrik

    Jag förstår faktiskt inte hur du kan vara så nöjd med anfallarna Felix. Den enda som har bevisade kvaliteter på den här nivån är Emil Karlsson och jag skulle vilja påstå att hela lagets prestation i år står och faller med honom. Både Oscar och Hedman har mycket att bevisa och Alexander Jeremejeff skall vi inte ens tala om. Mittfältet ser i dagsläget väldigt tunt ut och får vi en skada på tex Lycén eller Seb så ser det riktigt illa ut. Samma sak gäller ju egentligen backlinjen där det i dagsläget inte finns någon fullvärdig backup. Hur kan man hypa Sehlström till tusen när han i princip inte har spelat en enda match i A-laget?

    Jag gillar inte obotliga optimister, själv är jag realist.

    PS. Jävligt roligt att du tar dig tid och skriver alla inlägg Felix. Crädd!

    Svara

    • 21 januari, 2012 @ 00:30 Abc

      Sehlström är totalt värdelös! Han är i klubben tack vare sin farsa som var målvaktstränare förra året! Inte okej ! Ut med Felix och in med otterstedt och Johannesson!!

    • 21 januari, 2012 @ 01:46 Dicken

      Skulle Felix vara i Öis bara för att hans pappa varit aktiv i klubben,tror knappast det. Killen har potensial och har dessutom varit med i landslaget till och från. Men ska vi snacka ”svågerpolitik” så har vi i så fall Jonte som har en morbror som dessutom håller i kontraktskrivandet i Öis.Det är mycket mer märkligt än att Felix är i klubben. Jonte får kontrakt år efter. Det är nog 3:e eller 4:e året i A-laget,och hur mycket har han presterat dessa år????? Att ingen i klubbens styrelse reagerar.

    • 21 januari, 2012 @ 10:43 Basse

      Jag har aldrig förstått varför Jonte skulle få kontrakt, jag tycker verkligen inte att han håller måttet. Nu finns det kanske en förklaring till det hela och det är för jävligt att han ska få kontrakt.Detta skedde väl dessutom innan Prytz tog över. Undra om han hade fått kontrakt nu efter att Prytzen sett honom. Han var dessutom den första spelare som fick fortsatt kontrakt väl? Så SMUTSIGT!

    • 21 januari, 2012 @ 10:28 Daniel_K

      Abc: hur mycket har du sett honom? Ge mig ett gäng konkreta exempel på varför du tycker han är värdelös. Beskriv vilka matcher och situationer.

    • 21 januari, 2012 @ 11:14 sambaliraren

      In med otterstedt men när det gäller Johannesson så är han skadad och ska opereras så det är ett mer osäkert kort. Men hade han varit skadefri så hade han också varit given i truppen.

    • 21 januari, 2012 @ 10:58 Felix Jonsson

      Jag har full respekt för att du inte håller med mig, det är kul med debatt. Vad det gäller anfallet så tycker jag att det håller en ganska hög nivå. Visst vi har tappat Nico och Jakob men jag tycker egentligen inte att det är hela världen. Självklart var det två begåvade fotbollsspelare, men jag tror att Emil kommer att höra ett exakt lika gott jobb som Nico och jag tror dessutom att han kommer göra fler mål. Han gjorde 9 i Skövde där man inte var ett lag som radade upp chanser direkt. I öis borde han få fler lägen och med all tänkbar logik göra ungefär lika många mål, vilket är ungefär lila många som nico.

      En fotbollsspelare av Jakob Olssons kaliber var det ganska självklart att vi inte skulle hitta. Men jag måste säga att Johan Hedman är ett fynd. Han imponerar på träningarna och det ska bli riktigt kul att se honom i match. Sedan är det oprövade kort, men vi ligger trots allt i division 1.

  13. 21 januari, 2012 @ 12:04 gogol

    Jag tycker att värvningarna har varit för dåliga. Vi skulle huggt på Cissé i Freiburg innan han gick. Men nu tycker jag att vi skall satsa på Barrios i Dortmund och Tele Santana i samma klubb båda skulle nog vara sugna på att gå, det är klassvärvningar det. Jag menar Hedman? Robin? Vad är det för värvningar? håller ju knappt i superettan…

    Vad är det för förväntningar folk har? Vi lirar i div 1. man får rätta mun efter matsäck. Jag tycker att de värvningar som har skett har varit klockrena!

    Svara

    • 21 januari, 2012 @ 12:10 Oskar Ängermark

      Jag har snackat med folk på Gården om en Belgare som heter Lukaku. Han hade varit grym att ha i anfallet. OCH han är bara 18 år!

    • 21 januari, 2012 @ 12:44 Sebbe

      Ronaldinho hade varit gött :)

    • 22 januari, 2012 @ 13:24 Jesper

      Hörde att Guidetti är rejält sugen! Att han ångrar sin låneflytt till Bp för några år sedan och nu vill skriva livstidskontrakt med rödblått.
      Vidare så är Sturrdige på ingång. Och Kompany vill bort från EPL efter sin nuvarande avstängning.

      Seriöst, jag tycker att det ser spännande ut! Och, när man lite försiktigt ser över vissa kommentarer undrar jag; vad är mer oprövat med de värvningar vi gjort kontra vissa av spelarna som det ställs krav på klubben att de skall kontrakteras?!?

    • 22 januari, 2012 @ 15:58 Oskar Ängermark

      Haha, precis! Det är såna killar vi ska värva ;)

      För övrigt verkar det vara en bra match mellan våra två lag (City och Spurs) just nu. Jobbar samtidigt så jag kör bara genom radion för att i alla fall ha koll på målen. Snart kommer Defoe dänga in 2-3, också;)

    • 22 januari, 2012 @ 16:06 Anonym

      var just och kollade finalen i futsal-DM mellan ÖIS-95 och Lärje

      Öis vann med 10-4

      Vi behöver inte leta efter nyförvärv!!

      Henke Carlsson/Daniel Paulsson vilket radarpar!!!
      Helt otroliga idag! Henke gjorde ett mål som måste vara bland det snyggaste jag sett någon gång

    • 22 januari, 2012 @ 16:11 Oskar Ängermark

      Håller på och skriver en text om detta till ÖIS.se, as we speak :)

    • 22 januari, 2012 @ 16:19 Anonym

      såg bägge matcherna och utav 16 mål gjorde de 14 tror jag!

      snacka om sambaoffensiv!!

    • 21 januari, 2012 @ 21:37 Mendel

      Matsäcken är helt riktigt rätt lagom i storlek… Inte hela kostcirkeln är representerad i exakta proportioner, men det skall duga för en trevlig picknick i div 1 södra.

  14. 21 januari, 2012 @ 19:44 Rille

    Ingen som har noterat att vår käre vän Afonso Alves bara har 4 månader kvar på sitt kontrakt med Al Rayyan, ring Dunross, ring Stena, ring nån fifflare i London, Alves ska åter stå på Rödblå mark innan 2012 är över!

    Svara

    • 21 januari, 2012 @ 19:52 Sebbe

      Hade varit dröm!

    • 21 januari, 2012 @ 22:56 ÖIS 1994

      Bakåtsträvande.

  15. 21 januari, 2012 @ 23:50 Stefan

    Ring Tryggvi ;)

    Svara

  16. 26 januari, 2012 @ 20:40 Richard

    Ska bli skoj att se Robin Eriksson om han fortsätter i öis. Få spelare som har den tekniken och snabbhet och samtidigt vara äckligt stark.
    Annars hade guidetti passat ganska bra, ja kan se honom i öis!!

    Svara


Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se