Johan Hedman: ”Jag vill ha mycket boll”

På dagens träning medverkade för första gången Johan Hedman och sambadefensiv tog sig självklart ett snack med stockholmaren.

Ja, Johan första träningen med ÖIS, hur känns det?

Det känns bra, det är skönt att komma igång. Jag har gått runt och väntat lite på det. Jag har varit i Göteborg sen i onsdags och fått förbereda mig lite.

Men det är skönt att komma igång?

Absolut!

Du har spelat i samma klubb i 17 år och nu har du kommit till en ny klubb, hur känns det?

Det är ju lite nytt, det är ungefär samma känsla som när man har varit och provtränat med lite klubbar som det inte har blivit nått med. Man märker ju direkt, man är så van vid att vara i centrum i omklädningsrummet, liksom. Nu är man lite mer..

Som den nye killen?

Aa, precis, man får vara lite mer ödmjuk och vara lite i bakgrunden men det känns bra. Jag har blivit jättebra mottagen.

Vad kan vi ha för förväntningar på dig denna säsongen tycker du då? Vad har du för mål?

Jag går in i detta grymt ödmjukt då jag bara som högst innan har lirat i division 2 som högst innan och nu kommer jag till en toppklubb i divison 1. Jag kommer ju att kriga allt jag kan för att ta en plats i startelvan och göra det bra och kunna bidra med mycket. Men det är jättemånga jättebra fotbollsspelare här så det kommer att bli svårt. Men jag kommer ju att kriga allt vad jag har för att vara en del av startelvan liksom absolut. Jag kommer inte vara nöjd med att sitta på bänken.

Om du ska beskriva dig själv som fotbollsspelare då, vem är Johan Hedman?

Ja, vem är Johan Hedman? Känns som att jag är en lite hemvävd typ. Rör mig mycket på planen, vill ha mycket boll och är kanske inte som det har stått lite överallt att jag är mycket i straffområdet utan så skulle jag inte beskriva mig själv. Utan det är mer utanför straffområdet jag vill vara. Även om det har blivit lite mål så ser jag mig mer som en framspelare än som en notorisk målskytt. Samtidigt, spelar man mycket och har mycket boll så kommer man till målchanserna. Litar väl mest på min speluppfattning och jag gillar att hitta instick och att ta lite svåra avslut och sånt.

Du är mer av en komplett anfallare än bara en målskytt med andra ord?

Haha, precis jag ser mig själv som komplett absolut!

Helt komplett!

Haha, precis!

Tack så mycket!

Tackar!


'Johan Hedman: ”Jag vill ha mycket boll”' have 2 comments

  1. 8 januari, 2012 @ 21:13 Kommittén för Statssäkerhet

    Det får bli att ta en ”Rotebroare” på Skotten innan träningsmatchen mot Tattarna, alltså två delar vodka en del baileys… Avdelningen Christer Pettersson.
    En skål för Hedman!

    Svara

  2. 9 januari, 2012 @ 21:23 Jesper

    Undrar hur det kändes att träna inför lika många som det varit på matcherna i division två;=)?!?

    Svara


Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se