Du förbannade, hatade hedersamma förlust

Det var kallt på Valhalla idag, riktigt kallt, men spelet värmde trots förlusten. Det svider alltid att säga det men detta var en hedersam förlust, Öis var faktiskt lika bra som Gais denna lördag.

Robin+David= Division 1 Södras bästa mittbackspar?

Man ska inte dra för stora slutsatser efter bara en match men det som var till mest glädje under dagens match var försvarsspelet och i synnerhet samarbetet mellan Robin Jonsson och David Leinar. Likt de flesta andra matcher de två har spelat ihop i den rödblå tröjan stämde det riktigt bra. David Leinars spel idag är fullständigt enastående och tillsammans med Jakob Lindström skulle jag nog säga att han är bästa öisare på planen. Christoffer Bengtsson sköter dessutom sina uppgifter som ytterback på ett fullt godkänt sätt även om hans bolltapp som leder till att Hannes Sahlin måste försöka sig på att mörda Erik Bassombeng är ett minus i kanten. En tackling som visserligen var förbannat skön, på något sätt får det mig att gilla Hannes Sahlin lite mer. Många har varit tveksamma till Christoffer Bengtsson och hans framtid i klubben, men jag måste säga att jag känner mig ganska lugn med att det är hans uppgift att stänga högerkanten under den kommande säsongen.

Jakob Lindström och Filip Holländer

En detalj i spelet som Hans Prytz har poängterat extra noga är att man ska spela med hög press och stressa sina motståndare långt upp i planen. Detta fungerade idag ganska bra, det är många gånger under matchen som man vinner tillbaka bollen innan Gais hinner bygga upp något och ännu oftare då man i varje fall vinner bollen högt upp på egna planhalvan och inte sätter sig i några trassliga situationer. Mycket av berömmet för den lyckade höga pressen bör dock tillskrivas Jakob Lindström som idag var helt enastående på innermittfältet, helt jävla enastående. Jag är så glad att Jakob Lindström är kvar i klubben så det är inte sant, må han aldrig lämna.

Ett innermittfält bestående av Jakob Lindström och Filip Holländer trodde jag innan matchen skulle bli lite för tunt för att stå emot en anstormning från ett mittfält av allsvensk klass. Aningen förvånande att Filip Holländer får hela 90 minuter med tanke på att han är helt färsk i A-truppen. Hans insats rådde det delade meningar om bland mina bekanta på läktaren men jag måste ändå säga att han spelar bra även om han har en del onödiga bolltapp. Med tanke på att han möter allsvenskt motstånd och det är första matchen från start i A-laget för honom så gör han det bra. Han kan mycket väl bli en startspelare på sikt. De egenskaper som Holländer har saknades lite förra året, de Marguska egenskaperna som en offensiv mittfältare i Öis måste ha. Han har i sina bästa stunder en förmåga att slå den där genomskäraren som många anklagade Jakob Lindström för att inte väga slå förra året. Dessutom har han förmågan att själv ta löpningar i djupled och på så sätt vara ett hot. Det kan bli riktigt intressant.

Yttermittfältare sökes

Pontus Otterstedt var en positiv överraskning idag och borde vara självskriven i truppen i år. Stundtals såg han riktigt pigg ut och den kvickhet han besitter behövs i truppen. Även David Björkeryd skötte sig hyfsat men har en högre nivå så måste en eller två yttermittfältare in i truppen. Jag förstår fortfarande inte varför man inte valde att ge Ibrahim Alushaj ett kontraktsförslag, enligt mig passade han in perfekt på den kravbild man borde ha för en spelare som ska in i truppen nu. Nu ser dock ”Ibbe” ut att hamna i Borås och Norrby IF då han har provtränat med dem ett tag. Tydligen är han mycket nära att skriva på med boråsarna tillsammans med Mentor Zhubi som även han provtränar med Norrby.

Ett anfallspar med potential

Emil Karlsson, vilken kille! Det är ingen teknisk virtuos direkt men oj vad han sliter. En ganska oväntad styrka hos honom idag var hans förmåga att vinna boll, gång efter gång vann han boll högt upp i planen och kunde starta anfall. Självklart är det en stor tillgång om laget ska spela med en hög press att även anfallarna bemästrar det spelet och kan på ett framgångsrikt sätt kan starta den tidigt. Johan Hedman o andra sidan motsvarade inte riktigt mina förväntningar utan såg inte riktigt ut att ha kommit in i tempot än. Inte speciellt oväntat med tanke på att han som högst spelat mot lag i Division 2-klass tidigare. Men förhoppningsvis kommer han in i tempo efter att ha fått fler matcher i kroppen.

Något som också med all säkerhet kommer att bli bättre med tiden är samspelet mellan Johan Hedman och Emil Karlsson som idag inte riktigt satt som det skulle. Men oj vilken potential det har, när Emil Karlsson har lärt sig Johan Hedmans små vrickningar och klackar och löper där han vill och vice versa så kan det bli öisigt så det bara sjunger om det. Som en bekant sa påpekade i pausen så såg anfallsspelet aningen enformigt ut då man förlitade sig lite för mycket till att firma Hedman/Karlsson skulle klara lite för mycket själva och man hade lite för bråttom med att ge dem bollen så fort det gick. Jag hade hellre sett att man försökte spela sig runt på kanterna eller liknade ibland också. Eller att man spelade upp bollen till Hedman eller Karlsson som hade kunnat spela tillbaka den till en rättvänd spelare om de inte fick läget själva. Som det såg ut idag så hade anfallarna en tendens att försöka tråckla sig igenom på egen hand. Något som blev lite för svårt och ledde till lite för många bolltapp.

Sammanfattningsvis måste man säga att det var ett bra besked vi fick på Valhalla idag. Detta blir nog bra. Jag avslutar med ett citat:

”Vem är han?” – Emil Karlsson på frågan om vad kurret med Fredrik Lundgren handlade om.


'Du förbannade, hatade hedersamma förlust' have 55 comments

  1. 4 februari, 2012 @ 21:14 Anonym

    Du skämtar om Otterstedt och Björkeryd hoppas jag. Annars var du på någon annan match än mig i dag.

    Svara

    • 4 februari, 2012 @ 21:29 Felix Jonsson

      Vad menar du?

    • 4 februari, 2012 @ 21:34 Anonym

      håller med dig om otterstedt men jag tycker björkeryd var bra

    • 4 februari, 2012 @ 21:38 Felix Jonsson

      Jag tycker inte Björkeryd var dålig, men jag tycker inte att han gjorde någon jättematch heller. En godkänd insats med andra ord. Men han kan så mycket mer!

    • 4 februari, 2012 @ 21:59 Rille

      Håller med, Otterstedt hade väldigt svårt att komma förbi på sin kant, låg emellanåt lite för högt upp också, förväntar mig att vi har Lycen och Björkeryd som startkillar när serien drar igång!, saknar också att yttrarna inte har drivet och tekniken som är så skön när man kommer förbi på kanten och kan slå inlägg!

    • 4 februari, 2012 @ 22:23 Basse

      Du menar det som Lycen hade förra säsongen.Han var verkligen lysande kom förbi på kanten och hade drivet. Du måste varit på en annan planet då. För han gjorde inte mycket rätt i de matcher jag såg.

    • 4 februari, 2012 @ 22:59 Rille

      Du förstår mig fel, menar att ingen av yttermittfältarna i Öis nuvarande trupp har kreativiteten och drivet. Dock tycker jag att Lycen och Björkeryd håller högst klass och ska spela från start med denna nuvarande trupp.

  2. 4 februari, 2012 @ 21:15 Martin

    ”Hans insats rådde det delade meningar om bland mina bekanta på läktaren”
    Håller absolut inte som innermitt, kanske kan bli en bra inhoppare på yttern! annars tycker jag att hans bolltapp på mitten gjorde hela tiden så Öis fick ställa om och tappa energi och hopp! sedan vann han aldrig dom ”enkla bollarna” varken i luften eller på backen, han är för rädd helt enkelt!

    Svara

    • 4 februari, 2012 @ 21:42 Anonym

      Vilken match var du på?

    • 4 februari, 2012 @ 21:44 Anonym

      håller med martin
      vi saknade verkligen sebastian

    • 4 februari, 2012 @ 21:56 Martin

      Lindström styr spelet från mitten och då kan vi inte ha en till spelare med samma karaktär på mitten, där behövs en slitvarg som seb!

  3. 4 februari, 2012 @ 21:30 Anonym

    så olika man kan se en match!

    jag tycker det var 6 st som var klart bäst, hela backlinjen (innan bytena), björkeryd, emil.

    med jocke hall som ett utropstecken.

    gais sprang ju titt som tätt genom vårt mittfält på mitten utan större besvär.

    hedman???hade verkligen problem med både tempo och passningar och kämpaglöd

    Svara

    • 4 februari, 2012 @ 21:32 Anonym

      glömde
      robin och leinar i egen klass

    • 4 februari, 2012 @ 21:58 Martin

      Instämmer, Hedman har mycket att bevisa! om man skriver kontrakt såpass snabbt med honom och sedan skiter i dom andra provspelarna?

  4. 4 februari, 2012 @ 21:33 Krille

    Otterstedt är som en rädd hare, kan inte förstå att han får spela 90 min.Holländer tror jag har framtiden för sig , Hörde att Gaisarna var impade av Emil !

    Svara

    • 4 februari, 2012 @ 21:52 Anonym

      Har vi sett samma match? Tyckte Otterstedt skötte sig riktigt bra i dag.Bra passningspel och bra teknik men när det gäller Holländer så var han ganska ojämn. Vann inte många dueller. Att Otterstedt ska ha ett kontrakt bevisade han idag. Tror att han kan bli nyttig både som yttermittfältet och som högerback om inte Bengtsson håller. Sen tror jag säkert att även Holländer på sikt kommer att vara ett bra komplement på innemittfältet för där var han som bäst när han spelade i u-truppen.

    • 4 februari, 2012 @ 22:11 Magnus

      Självklart ska Otterstedt ha ett kontrakt,vad väntar Öis på? Det är helt otroligt att han inte redan har ett. Att man skriver med spelare som Jonte för ett par månader sedan och inte ens erbjudet Otterstedt något är så jävla konstigt. Finns det inga pengar till fler spelare då kommer vi att ha en mycket liten trupp. Skulle Otterstedt gå till en annan klubb så går han helt gratis och inget utbildningsbidrag behöver betalas ut om han inte redan erbjudits ett kontakt som är lika det han hade förra året eller bättre. Hoppas att öis tänkt på detta. Spelare som vi fostrat måste vi se till att få pengar för.

    • 4 februari, 2012 @ 22:16 Calle

      +1

    • 4 februari, 2012 @ 22:32 Felix Jonsson

      Håller helt med dig, men jag tror att han snart får ett nytt kontrakt. Det känns så, det man tvekar lite på är tydligen hans inställning. Tydligen så är det ett frågetecken att han är lite för känslig och kanske går av för en skada som inte är så farlig t.ex.

      Det tycker jag iofs är bra att man är väldigt noga med inställningen hos spelarna man ska behålla. Där bör man som tränare vara ordentlift granskande. Kan vara så att det var där det brast med Ibbe. Men jag vet inte.

      Vad det gäller utbildningsbidraget så är det bara övergångar till andra länder som de reglerna gäller. Inte i sverige än.

    • 4 februari, 2012 @ 23:02 Magnus

      Att det skulle vara ett problem med hans inställning har jag svårt att tro. Att man går av en träning om man känner av en eventuell skada tycker jag bara är sunt. Särskilt i det läget som Pontus är i just nu,är man kontraktslös varför ska man då utsätta sig för något om man har en känning om man inte får något kontrakt och mäste då provträna med andra klubbar. Vad jag förstått så måste man erbjudas ett nytt kontrakt likvärdigt det man hade eller bättre inom 60 dagar efter att det gamla kontraktet gått ut.Och detta ska gälla för Svenska klubbar men jag kanske har fel.

    • 4 februari, 2012 @ 23:15 Anonym

      Hoppas att man pratar med Otterstedt själv om detta. Vore bättre om tränare och andra ansvariga för en dialog med sina spelare än att ”pladdra” brevid. Men det är tyvärr något som många ansvariga inom idrotten har svårt för.Jag tror att alla spelare vill veta hur man ska bli bättre och därför är det oerhört viktigt att man ser alla och att man bemöter alla spelarna. För alla är olika individer och har olika behov.

    • 4 februari, 2012 @ 23:18 tintin

      väldigt klokt sagt
      vet att det inte existerar så mycket idag som det var förr

  5. 4 februari, 2012 @ 21:50 Felix Jonsson

    Snälla, sluta kommentera helt anonymt. Det är helt omöjligt att veta vem som är vem. Snälla kom på varsitt namn

    Svara

  6. 4 februari, 2012 @ 21:54 tintin

    håller med (var anonym tidigare)

    men måste säga att jag var besviken på gais även om dom hade med två killar födda 94 och en född 93

    eller så var det öis som gjorde dom dåliga!!!

    Svara

    • 4 februari, 2012 @ 22:23 Edwin

      Jag vill inte verka helt korkad, men hur kan du vara besviken på motståndarlaget?

  7. 4 februari, 2012 @ 22:18 ois

    Synd att GAIS lirade med sina U21 spelare.Om matchen spelats under normala temperaturer och naturgräs och om GAIS hade ställt upp med bästa laget hade vi förlorat med 5-0

    Svara

    • 4 februari, 2012 @ 22:28 Anonym

      Så kan man också se det. Men Gais hade faktiskt ett ganska starkt lag idag. Och vi spelade på samma vilkor. Tycker att vi gjorde en mycket bra match i dag.

    • 4 februari, 2012 @ 23:04 Rille

      Wanderson, Bassombeng, Lundgren,MarGus, Ekunde, U21? yeah right…

    • 4 februari, 2012 @ 23:13 tintin

      det var 8-9 man från u-21 i truppen som alla spelade lite

    • 4 februari, 2012 @ 23:25 Rille

      Ja men stommen bestod endå av dessa herrar jag redan nämnt, så jag tycker inte man ska tona ner ÖIS insats! :)

    • 5 februari, 2012 @ 10:51 nytko

      Okej, då vill jag veta vilka ”8-9 man från U21-truppen” var!

      Sillanpää
      Florén-Mujcic-Lundgren-Gustavsson
      Tornblad-Ayarna-MarGus-J.Olsson
      Wanderson-Bassombeng

      Inhoppare
      Istrefi
      Lindberg
      Majlici
      Ekunde
      Pettersson
      Romarinho
      Angelin

      Om jag inte är helt ute å cyklar så får jag det till att 2 stycken (Tornblad, Mujcic) i startelvan förra året lirade i U21 truppen men som jag häromdagen såg i tidningen skulle bli uppflyttade i A-Laget. Och på bänken får jag det också till 2 stycken (Angelin, Majlici)

      Så jag förstår inte vad ni babblar om? 8-9 man? Njaaaaaaaaaa.

    • 5 februari, 2012 @ 12:02 Peter

      Enligt GP så fattades ordinarie spelarna som gör rehab (som går direkt in i en startelva) :

      Peter Ijeh anfallare
      Calum Angus mittback
      Erik Johansson (som avgjorde derbyt mot blowit)

      Av de som nämndes ovan har 7 aldrig startat en match i Allsvenskan.

    • 5 februari, 2012 @ 14:18 Janne

      ”Av de som nämndes ovan har 7 aldrig startat en match i Allsvenskan.”

      Så om man spelar för A-laget, men inte får en plats i startelvan, då är man U21?

    • 5 februari, 2012 @ 09:52 Sektion LM

      ”Om”, och ”om”….bullshit. Om ÖIS hade haft Sebastian Johansson på planen, om Anderberg varit frisk, om ribban inte varit i vägen för Emils skott…så kan man hålla på i all evinnerlighet. ÖIS spelade jämnt med ett gajs som aspirerar på en topplats två divisioner ovanför. Om det var för att gajs var sämre än väntat eller ÖIS bättre går alltid att diskutera Själv misstänker jag att du och en del andra nick här på sambadefensiv är gajs-troll.

    • 5 februari, 2012 @ 13:25 Anonym

      Är det bara jag som har tappat tron på att Anderberg kommer att bli en spelare i matcher för Öis? Jag räknar inte med honom i dag och han har mycket att bevisa att han är en bättre spelare än de andra.

  8. 4 februari, 2012 @ 23:15 Salcini

    Väldigt intressant att så många har sett olika saker som är bra, olika saker som var mindre bra. Jag tycker att Lindström och Holländer gör det bra sett till att det är Holländers första framträdande från start på innermittfältet. Bredvid sig har han ju inte direkt en jätte rutinerad herre, som Lindström hade under hela förra året. Betänk också att båda är 93or mot ett tre-mannamittfält bestående av en 89,en 86 och en 85 som alla har allsvensk rutin och redan fått spela några matcher för matchtempo. Med tanke på det så tycker jag att de båda ynglingarna gör det väldigt bra, samtidigt som det finns rum för förbättringar.
    Dock tyckte jag Hedman kändes lite för försiktig i sin framtoning idag, hoppas att det bara var lite premiärnerver. Hans anfallskollega såg dock ut att ta för sig desto mer. Riktigt stark och snabb. Behöver dock lite bättre touch, så blir det riktigt bra. Bakåt var det dock oerhört stabilt fram tills Sahlin åkte på utvisningen. Om den här matchen var avgörande för Sehlström så förbättrade han inte direkt sina aktier.

    Annars var det kul å se att vi försökte spela på backen stora delar av matchen. Den höga pressen betalade också av sig en del där vi vinner en del boll på mittfältet. Omställningarna behöver dock bli mer bestämda och fantasifulla. Får vi till dom så lär vi göra en del enkla mål på dom.

    Svara

  9. 4 februari, 2012 @ 23:23 Benskyddet

    Det var en riktigt bra laginsats i dag. Sen är det kanske inte så lätt för Felix och Alex som kommer in i slutet av matchen. Det är ju trots allt ett allsvenskt lag vi mötte.

    Svara

  10. 4 februari, 2012 @ 23:29 Oskar

    Får väl ta och säga vad jag tycker också!
    Börjar med det negativa så man får det överstökat direkt.

    Filip Holländer. Katastrof är vad jag skulle kalla det idag. Tappade bollen och fipplade, vann inga tackligar och visade inga större talanger överhuvudtaget.

    Johan Hedman. Kändes lite osäker idag kanske var nervös. Lite onödiga klackar när han hellre skulle försökt bara trycka till bollen för o få skott på mål.

    Ponut Otterstedt. Klart sämst på planen idag av dom som spelade 90min. Förstår inte hur folk kan tycka att man ”måste ge honom ett kontrakt”.

    Alexander Jeremejeff. Fyfan vilken jävla flopp… Det bara skrek pojklagsspelare om honom. Hoppas att det var lite osäkerhet idag och att han skärper till sig för annars var det inte bra alls. Hoppar in med ryggen i duellerna o fegar…

    Och över till det positiva!
    Jakob Lindström. Briljerade idag på mittfältet saknade dock Sebastian brevid sig. Dom två på mitten så kommer vi få en bra säsong.

    Emil Karlsson. Helt underbar! Fan vilken jävla krigare! Känns som att han kommer vara en viktig del i truppen i år. Lite synd bara att alla verkar slå varenda boll mot honom så fort det går, en ensam kille kan inte trolla sig igenom ett helt försvar hur bra han än är.

    Hannes Sahlin. Synd att man bara fick se 12min utav Hannes, men dom 12 minuterna så kände jag ett riktigt lugn i hans spelstil. Han blev inte stressad överhuvudtaget och höll lugnt i bollen och passade runt. Sen var det ju inte fel att se den tacklingen på Bassombeng.

    Svara

    • 4 februari, 2012 @ 23:36 tintin

      klockrent!!!
      även om jag inte håller med riktigt om lillström! måste vara mycket mer offensiva attacker för att få toppbetyg dock bra defensivt men var väl lite ensam också idag

    • 4 februari, 2012 @ 23:54 tintin

      samtidigt skall vi inte klanka för mycket på de nya killarna.
      första matchen i a-laget inför 2500 personer och mot ett allsvenskt lag.
      inte så lätt debut?

    • 5 februari, 2012 @ 00:01 snabbaryck

      Intressant hur olika man kan se på en match. Sänka spelare efter första matchen. Holländer har det tufft, det var hans första från start och tufft motstånd. Även om han var tam i många närkamper så jobbade han sig in i matchen. Hedman hade problem med tempot, men det kommer. I ettan är ju tempot lite lägre än det dagens motståndare höll. Jeremejeff har en otacksam uppgift, på fel plats och detta var ett motstånd för bra för honom. Sehlström hade en otacksam uppgift och fick inte till det, ser väl orörlig ut. Otterstedt gjorde en bra första, nästan felfri. Kom dock bort mycket i andra. Sedan har vi Bengtsson, samma där bra i första, felfri. Men svagare i andra. Hall gjorde en kanon halvlek i första. Sahlin går inte att bedöma efter den kosrta insatsen, inget speciellt. Jonsson och Leinar kanon, Leinars alla dueller med Bassombeng var underbara. Lindström stabil som alltid, Emil var dagens utropsteckena, mycket vilja, med bättre tajming så blir det riktigt bra. Peter och Fredrik mer eller mindre felfria.

    • 5 februari, 2012 @ 00:31 Benskyddet

      Att hylla de spelare man tycker är bra är helt ok men att sänka mer eller mindre halva laget när man spelar jämt med en allsvensk klubb. Vad är man ute efter då?

    • 5 februari, 2012 @ 13:33 Anonym

      Ja man bör ha med sig att många var det premiär mot ett allsvenskt lag ,mot spelare som Wandersson m.flera som vissa aldrig kunna drömma om att få spela mot och stor publik. En helt ny upplevelse för många. Hur många är inte nervösa första dagen på nytt jobb?

  11. 5 februari, 2012 @ 00:21 Bellman

    Jag tror inte att det blir några Bellmans Epistlar i år, men jag kan ju alltid framföra några åsikter här i kommentarsfälten efter matcherna:

    ——————–

    Positiva noteringar:

    Leinar: Redan i storform.

    Robin: Fantastiskt skönt att han är tillbaks. Tillsammans med Leinar och Peter så känns mittlåset riktigt bra.

    Jakob Lindström: En av våra viktigaste spelare. Struntar fullständigt i sin litenhet, river, sliter och har lagets bästa bolltouch.

    Emil Karlsson: Visar härlig kämparglöd och verkar ha bättre teknik än vad man tror vid första anblicken. Vann närkamp efter närkamp och kan förhoppningsvis bli en central kugge i år.

    Filip Holländer: Jag är helt oförstående till de som kritiserar Holländer efter dagens match. Hans debut från start i a-laget idag och jag tycker att han står upp fantastiskt bra mot det allsvenska motståndet. Förste avbytare efter givna Jakob och Seb.

    ——————-

    Negativa noteringar:

    Alexander Jeremejeff: Lyckades inte alls och oftast berodde det på att han stod och tittade på istället för att ge sig in i spelet.

    Christoffer Bengtsson: Han klarade måhända defensiven bra, men vi måste ha ytterbackar som även är till nytta offensivt sätt och idag slog Bengtsson bort boll efter boll i uppspelsfasen.

    Felix Sehlström: Katastrof. Om Sehlström är vår förste avbytare på mittbacken så måste vi handla en ny backup för Robin och Leinar för det här funkar inte alls.

    ———————-

    Övrigt:

    Johan Hedman: Lite långsam i tempot, men ser ut att ha blick för spelet. Känns som att potentialen finns där. Inte klockren idag, men ge honom några matcher så.

    Hannes Sahlin: Ett par bra brytningar. Ett par mindre bra offensiva försök. En galen fällning som resulterade i rött kort. Vi fick inte se Hannes i många minuter. Bara att glömma och komma igen.

    Pontus Otterstedt: Blandar och ger. Blandar kanske lite för mycket, måste visa upp ett något stabilare spel för att det ska kännas riktigt bra.

    ————————–

    Slutsats:

    Trots förlusten känns det rätt så bra. Förväntingen var ju att allsvenska GAIS skulle dominera spelet, vilket inte alls blev fallet. I stora delar av matchen var det spelmässigt jämnt. I längden var GAIS kanske något tyngre och hade bättre folk på bänken Men det var som Felix skriver – en helt klart hedersam förlust.

    //Bellman

    Svara

    • 5 februari, 2012 @ 13:37 Anonym

      Bellman klart du skall vara med med dina inlägg i år här.

    • 5 februari, 2012 @ 21:11 Jesper

      +1! Vore ju trist om du lägger in en analys som kommentar, istället för att lägga upp den som separat artikel. Riskerar att försvinna i hanteringen och scrollandet.

      Bellman for epistelman, även 2012!

    • 5 februari, 2012 @ 18:09 Benskyddet

      Håller med dig om att Bengtsson är ok bakåt men offensivt är han värdelös. Skulle gärna vilja se Otterstedt på högerbacken i en träningsmatch. Han är snabb och bra offensivt och även hyffsad i försvaret.Tycker man ska ge honom chansen nu när det ändå är träningsmatch. Tror och hoppas att han kommer att vara vår framtida högerback. Otterstedt har det som krävs för en modern ytterback.

    • 5 februari, 2012 @ 18:21 Anonym

      Tycker också att det hade varit intressant att se Otterstedt som högerback. Så given tycker jag inte att Bengtsson är. Bra att testa nu när vi spelar träningsmatcher.

  12. 5 februari, 2012 @ 00:49 Trisse

    Lite väl överdriven hyllning till Holländer,han tappade en hel del i mitten. Annars tycker jag att du har rätt i det mesta men däremot tycker jag att Bengtsson och Otterstedt skötte det bra på högerkanten.

    Svara

  13. 5 februari, 2012 @ 01:27 ÖIS 1994

    Du eftersöker yttermittfältare – men du kan nog vara lugn. Björkeryd, Otterstedt, Lycén och Anderberg ska nog kunna göra dig nöjd på ytterflänkarna. Även om jag hoppas jag slipper se Jonathan Lindström spela så är även han ett alternativ…

    Svara

    • 5 februari, 2012 @ 13:39 Anonym

      Ni som som snackar om Anderberg som alternativ är det någon som kan säga om statusen om han.

    • 5 februari, 2012 @ 13:58 Anonym

      +1

  14. 5 februari, 2012 @ 18:48 Anonym

    Vilka nobelpristagare var det som skämde ut oss övriga öis-supportrar denna gång då?

    Svara

    • 5 februari, 2012 @ 20:46 Dadi

      DU som skriver som ananym?


Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se