Serieledning!

Detta blir inget långt inlägg, jag skulle bara vilja informera er alla om att vi nu leder Divison 1 södra för första gången någonsin och nu har allt i våra egna händer resten av året. Oskar Walléns 1-0 räckte till både vinst och serieledning då varken Lund eller Kristianstad mäktade med att göra mål och det mötet slutade 0-0. I de två nästkommande omgångarna möter vi Qviding på Valhalla respektive Gamla Ullevi. Det fina i kråksången kommer dock här: Lund och Oddevold möts i dubbelmöte samtidigt och två kryss där samtidigt som ÖIS vinner sina två matcher mot Qviding innnebär ett litet ryck i tabellen.

Så för all del, njut av detta för det är i stunder som denna som alla snöiga, regniga och blåsiga försäsongsmatcher är värda mödan. Se nu till att suga på denna karamellen. Det ska i alla fall jag göra. ÖIS:are, fira ordentligt nu! Så kanske vi ses någonstans därute!

P.S Sambdefensiv vill också önska dagens debutant grattis och välkommen till det bästa och finaste en fotbollsspelare kan representera. Killen är värd all respekt och beröm, detta är bara början! D.S


'Serieledning!' har en kommentar

  1. 30 juni, 2012 @ 20:42 sporttis

    Kul med Henke! Gör nu inte misstaget att ”lyfta honom till skyarna” för fort. Låt honom växa in i A-lagsspel i lagom takt – utan onödig press. Killen är fortfarande ung och har framtiden för sig. (Exemplen är många på hur unga spelare ”toppas” för fort, med följd att karriären blir ”upp som en sol – ner som en pannkaka…)

    Svara


Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se