Unikt färdmedel till Uddevalla

Sju bortamatcher har avklarats. Sex återstår. Först ut av dem är Oddevold borta på Rimnersvallen. En arena man har både färska och fina minnen ifrån. Och nu skall vi alltså dit igen. Dock utan både Valter och Elmander denna gång – de två som ordnade segern på tilläggstid i 2011 års Söderetta. Till denna match har dessutom något så genialiskt som en båtresa kommit upp till ytan. Den första båtresan som arrangerats av ÖIS-supportrar någonsin. Känn på den, du.

Efter det att vi mött Qviding ännu en gång kommande helg så tar serien ett långt uppehåll och startar inte igen förrän den 13/8. Datumet inträffar, för dig som inte orkar kolla i almanackan själv, på en måndag. Det medför att en resa med båt ända från Göteborg inte är möjlig. Istället kommer man att färdas med buss till Stenungsund varifrån båten sedan styr kosa mot Uddevalla. Denna resa skall ta cirkus två och en halv timma. Väl framme i Uddevalla kommer en gemensam marsch att ta fart mot matcharenan. Där hämtas tre poäng hem – och sedan lämnar vi förhoppningsvis hålan snabbt som ögat. Men ta tillfället i akt att fotografera de igenvuxna entréerna eller korvförsäljaren som snopet berättar att korven är slut. Om du vill ta med dig något utav minne hem alltså. För vi planerar inte att komma tillbaka. Någonsin.

Resan kostar sammanlagt, med alla olika färdmedel inräknat, 250 kronor. Kaffepengar med andra ord. Båten rymmer sammanlagt 140 personer och för att resan över huvud taget skall äga rum krävs det att 100 stycken anmäler sitt intresse. Reservationen av platser ser dessutom ut att ha rivstartat så det finns således ingenting att tveka på. Boka upp dig och gör det bums. Inte fanken skall du gå miste om chansen att uppleva ett minne för livet.

Nedan ser du de hålltider som Balders Hage har publicerat på sin hemsida:

Avresa från Göteborg vid ca 14,30
Avresa från Stenungsund med M/S Byfjorden 15,30
Ankomst till Uddevalla ca 18,00
Marsch ca 2 km från hamnen till Rimnersvallen.
Avresa från arenan med buss till Göteborg (via Stenungsund vid behov) ca kl 21.00

Vi på Sambadefensiv råder dig dock att läsa den fullständiga informationen vilket du gör här. Skulle det ändå vara så att du redan har bestämt dig för att följa med så gör du enklast i att trycka här och boka upp dig med detsamma. Du kommer inte att ångra dig.


'Unikt färdmedel till Uddevalla' has no comments

Bli först att kommentera detta inlägg!

Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se