Så hittar du till Edsborgs IP

På måndag ställs vi mot vårt boogeyteam nummer ett och det på Edsborgs Idrottsplats i Trollhättan. En arena som de flesta Öisare kanske redan har besökt – och dessutom har hemska minnen ifrån – men den ter sig en aning svårfunnen om man aldrig tidigare har varit på arenan eller ens i staden. Speciellt om man väljer kollektiva färdmedel och därför måste promenera från Resecentrum eller från Stationen.

Hur ska du gå?

Hur långt är det och hur lång tid tar det?

Klart relevanta frågor. Men nu kan ni sitta lugnt i båten igen. Ta en soda och lugna ner er. Chill out. Vässa bara era hjärnor och observera vad följande vägbeskrivning (tack Claes på FCT:s kansli) visar så skall det gå galant.

Så här hittar du Edsborgs IP - följ bara den rida linjen så är du framme på tio minuter

Om du nu har planerat att åka endera buss eller tåg till Trollhättan så följer du logiskt nog alltså bara den röda linje som är markerad på bilden ovan. Enligt utsago så tar promenaden max tio minuter. Dessutom hamnar du vid ankomsten mitt framför entrén för bortasupportrar – och i det här fallet då Öissupportrarna. Med andra ord bara att kliva rakt in.

Men det finns faktiskt också ett annat alternativ för de som händelsevis inte orkar promenera en kilometer eller två. Med ojämna mellanrum går det bussar från Trollhättan resecentrum som tre minuter senare stannar till just utanför arenan. Dock varnar Västtrafik för ett broarbete som möjligen kan orsaka förseningar – så vill du vara på den säkra sidan så är gångalternativet det bättre.


'Så hittar du till Edsborgs IP' have 8 comments

  1. 15 september, 2012 @ 22:51 SB

    Det där må se enkelt ut på en karta men det är mycket svårt i verkligheten. Är man full är det närmast lönlöst att ens försöka. Har man hos en lokal bekant blivit bjuden på makedonsk fulsprit innan matchen så kan man lika gärna slå ner bopålarna i den här DDR-hålan, gå med i socialdemokraterna och lämna sitt forna liv bakom sig. Med andra ord kan färden som beskrivs i inlägget bli nästan omöjligt komplicerad.

    Jag hade tur. Jag kom på något sätt undan. Dock har jag vaga minnen av upprepade felvandringar, locals som visade olika väg och alla andra kännetecken på att man befinner sig på en ort där befolkningen kan skryta med en medel-IQ som tydligt visar att generationer av industriexperiment sätter avtryck i humankapitalet.

    Nu har jag slutat kröka och kommer ha backning av kamrater den här gången så jag lär klara mig ännu en gång men jag postar ändå detta som en förvarning till Er andra. Underskatta INTE vägen mellan stationen och ”arenan”.

    Svara

    • 15 september, 2012 @ 23:05 Christian Börjesson

      Gå mot rondellen och fortsätt ned mot Kungsporten. Följ vägen och passera under järnvägen. Ta höger direkt efter tunneln mot Tunhemsvägen. Följ den sedan i 600 meter fram till en korsning. Kolla sedan på andra sidan korsningen!

      Det ska man väl kunna följa.

    • 16 september, 2012 @ 08:19 SB

      Lycka till!

    • 16 september, 2012 @ 10:38 Daniel_K

      Man är ju gaisare om man inte hittar rätt med denna eminenta beskrivning.

  2. 16 september, 2012 @ 10:33 Aj, aj, aj

    Idag kommer första förlusten – i bästa fall får vi med oss ett poäng. Vi kommer missa Superettan med ett poäng. Har sett allt i en dröm.

    Svara

    • 16 september, 2012 @ 11:49 Jonathan Larsson

      Din dröm känns opålitligt om vi på något sätt skall förlora någon match idag!

      Imorgon däremot. Då vinner vi.

  3. 16 september, 2012 @ 13:13 Kommittén för Statssäkerhet

    Det finns la taxi?

    Svara

  4. 16 september, 2012 @ 22:00 Anonym

    Gör som vid tipspromenad snitzla promenad sträckan.

    Svara


Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se