Frågan går vidare

Under dagens extra medlemsmöte i Nya Ullevis pressrum beslutades det att man skulle gå vidare med frågan om att ombilda Örgryte Idrottssällskap till en alliansförening. Då det under förra mötet framkom en del kritik mot det dåvarande förslaget och då kritik mot det även hade kommit fram i möten som de båda utredarna Ulf Dermark och Ronald Bengtsson haft med bland annat Balders Hage valde man att göra några ändringar i de ursprungliga förslaget.

Detta var något som stor majoritet gick med på. Därför blev det ett första beslut om att ombilda föreningen till en alliansförening men med de nya stadgeändringarna. Detta beslut innebär dock i nuläget ingen skillnad för föreningen då det krävs ännu ett beslut på det ordinarie årsmötet i mars för att ombildandet ska bli ett faktum.

Därmed får utredarna ytterligare ett halvår på sig att klargöra hur en eventuell ”bodelning” ska gå till. En annan fråga som ska utredas fram tills dess är hur huvudföreningen ska finansieras och hur den ska fungera mer specifikt.

Representanter från brottningen tryckte på att man gärna ville veta en tid innan nästa årsmöte hur utredningen gått och det beslutades därför att all information om vad utredningen kommit fram till skulle bli tillgängligt senast 30 dagar innan nästa årsmöte.

Frågan går vidare med andra ord…


'Frågan går vidare' has no comments

Bli först att kommentera detta inlägg!

Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se