Vad hände med insamlingen?

125-öresmatchen blev sannerligen en stor succé. Både publik- och intäktsmässigt. Strax under miljonen sägs ha hamnat på ÖIS konto – med andra ord cirka en tolftedel av årets totala omsättning. Det säger en hel del! Även Sambadefensiv (och framförallt dess läsare!) deltog genom en insamling men på grund av brist av tid och annat som har hamnat före i kön så har vi inte haft tid att redovisa resultatet förrän nu.

Det har redan östs superlativ över 125-öresmatchen och hur lyckad den blev. Mer än 5 400 Öisare befann sig på Gamla Ullevi trots att regnet öste ned. Laget vann enkelt över Utsiktens BK med 5-1 och sången ekade fram och tillbaka och de välfyllda läktarna. Men även förarbetet – allt jobb innan för att göra den här matchen till vad den blev – tål att hyllas. Dessutom tål att tackas alla de företag och privatpersoner som valde att betala antingen per åskådare eller en viss förbestämd summa. Bara att lyfta på hatten!

Även Sambadefensiv var ju en av dem. Tack vare er läsare så blev även den insamlingen en succé. På förhand var det svårt att förutse hur stort intresset skulle vara – men det var helt klart över förväntan. För den totala summan som går oavkortat till ÖIS stannade på 2 622,87 kronor. Det må låta som onödigt fjäsk: men det är ju onekligen så att den summan hade stått på noll om ni inte hade hjälpt till. Därför vill vi å våra samt ÖIS vägnar, åter igen tacka alla som bidrog!

Den sammanlagda summan stannade alltså på 2 622,87 kronor.

***

Den första tryckta Sambadefensivtröjan!

För att krydda till insamlingen lite extra så kastade Sambadefensiv in några priser i potten. Bland annat en exklusiv Sambadefensivtröja samt några par signerade fotbollsskor från Öisgården. För att göra den saken klar så är vinnarna lottade och även underrättade sedan en ganska så lång tid tillbaka. Grattis till er som vann!


'Vad hände med insamlingen?' have 3 comments

  1. 17 oktober, 2012 @ 15:00 Anonym

    Bra jobbat och en ny kanal har startat till nästa års insamling. Jag tycker inte man skall åter gå till 1 kr match utan nästa år är det ju 1.26 öres matchen allt för att uppmärksamma och fira att klubben är så gamla, som vi skall vara oerhört stolta över och är unikt. Kul med tröjan.

    Svara

  2. 17 oktober, 2012 @ 18:59 Hocus Focus

    Bra jobbat alla inblandade !
    Cool tröja förresten ,inget som skulle kunna säljas ?

    Svara

    • 17 oktober, 2012 @ 19:17 Christian Börjesson

      Att ha tröjorna till försäljning är tyvärr ingenting som vi planerar just nu.


Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se