Fråga Kent Carlzon!

Seriesäsongen har sedan någon vecka avslutats och allt arbete och förberedande inför återkomsten till Superettan 2013 är redan i full gång på ÖIS-gården. Provspelare skall försöka övertyga tillräckligt för att få kontrakt och de spelare som har utgående skall sätta sig ned och samtala med klubben. Några kommer att lämna. Några kommer att ansluta.

Mitt i den här smeten sitter Kent Carlzon. Kent, som gick från en ideell tjänst i sportrådet till att numer gå under sportchefsrollen, är en av dem som har en stor inverkan på hur nästa års trupp kommer att se ut. Han har sannerligen ett hårt och tufft arbete framför sig. Vad skall tas in och vad skall vinkas adjö. Det är frågor som ofta väcker stora känslor hos supportrar: och för att få lite bättre inblick i det hela har Sambadefensiv bokat upp en intervju med Kent Carlzon. En intervju som kommer att äga rum i mitten av nästa vecka.

Vi vet att det finns många av våra läsare som vill få frågor besvarade – och det tackar vi absolut inte nej till. Det är snarare så att vi gladeligen tar emot era funderingar för att få en så fyllig intervju som möjligt. Inkommer det flera frågor från olika personer som kan sättas ihop till en fråga så kommer det möjligen att ske, så gå inte i taket om er fråga inte ställs ordagrant. Men kom gärna med dem i mängder ändå. Slår man flera hjärnor ihop blir det oftast mycket bättre, inte sant.

Ni skickar era frågor till christian.borjesson@sambadefensiv.se.


'Fråga Kent Carlzon!' have 4 comments

  1. 8 november, 2012 @ 21:41 Sven R

    Kan Kent hjälpa de yngre (<26) spelare som fortfarande är utvecklingsbara och inte kommer att få nya kontrakt, att komma till 1S-klubbar i närområdet? Jag ser nämligen möjlighet att dessa, om man sköter det snyggt, kan komma att bli tillgångar i Sällskapet om något eller några år om de får chans att spela A-lagsfotboll på hyfsad nivå.

    Svara

    • 9 november, 2012 @ 00:25 Sven R

      Christian:

      Jag missade att du ville ha frågorna sända till dig och inte publicerade här. Sorry, men jag har skickat frågan via mail nu!

  2. 11 november, 2012 @ 15:39 HenkeDanneCarl

    har så gott som fixat fram ÖIS till final i Mariedal Cup. Vilken trio! Vilka sambalirare! A-laget nästa!

    Svara

  3. 12 november, 2012 @ 22:08 Anonym

    Vad fan menar Carlzon med att bryta Robins kontrakt???

    Svara


Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se