Köp ditt årskort!

ÖIS är åter bland elitlagen och istället för att möta Lunds BK och IK Oddevold står GAIS, Hammarby IF och ett gäng andra lag för motståndet. En upp-shapening helt enkelt! Det glöder helt plötsligt kring ÖIS igen och intresset har stegrat under det senaste året. Det andas friska vindar kring Öisgården och Superettan 2013 tas om hand med skräckblandad förtjusning. Det skall bli fantastiskt djäkla kul, helt enkelt!

Nu när spelschemat har läckt ut (det sägs att det fortsatt skulle ha varit hemligt men att vissa klubbar tummat på dessa regler) och man får en föraning till vad som komma skall under nästa säsong börjar det dessutom kittla lite extra i kroppen – inte sant? Falkenberg i premiäromgången på hemmaplan, ett hett derby mot GAIS redan i den femte omgången samt dubbelmöte med Hammarby under sommarens mitt. Ja, visst katten får detta en att drömma bort.

Vad passar då bättre än att köpa sig ett årskort på Gamla Ullevi och därmed också ha sin egen stol under hela säsongen? Förmodligen ingenting. Dessutom gör man en god gärning för ÖIS. När vi dessutom är i juletider och du är mitt upp i tankarna kring vad du skall lägga under julgranen: skäm bort morsan, brorsan, kusinen eller polaren med ett årskort till alla ÖIS hemmamatcher säsongen 2013!

I och med avancemanget till Superettan har priserna visserligen stigit en aning – men det finns fortfarande stor chans att fynda relativt billigt om man har de rätta förmånerna och är ute i god tid. Eller vad sägs om att du som medlem i ÖIS automatiskt drar av 200 kronor på ditt årskorts kostnad? Är du dessutom snabb nog att beställa ditt årskort innan den 24/12 ingår fri entré till samtliga ÖIS träningsmatcher där ÖIS står som hemmalag samt de båda hemmamatcherna i Svenska Cupen (Syrianska samt AIK). Studerar du eller om du är pensionär så är totalkostnaden även då reducerad.

Enligt utsago har årskortsförsäljningen tickat på i rejäl fart så här i de inledande försäljningsdagarna. Man räknar med att nå över 100-strecket under morgondagen. Då årskorten har varit beställningsbara sedan i måndags blir det i snitt cirka 33 sålda om dagen hittills. Bra. Mycket bra!

Det finns väl egentligen ingenting att tveka på. Har du inte redan köpt ditt årskort – gör det. Bidra till en förbättrad ekonomi och försäkra dig dessutom om att du får favoritplatsen på varje hemmamatch. Tillsammans kan vi göra säsongen 2013 minnesvärd.

Läs mer om årskorten och hur du gör för att beställa på Örgrytes officiella hemsida.


'Köp ditt årskort!' have 5 comments

  1. 14 december, 2012 @ 05:20 Jj

    Är detta ett skämt? Är det Öis infoavdelning som skrivit det här inlägget?

    Svara

    • 14 december, 2012 @ 08:39 Jacko

      På vilket sätt skulle detta vara ett skämt? Kanonbra om vi alla hjälps åt att marknadsföra årskortet.

      Passar på med en vädjan till er Öisare som av praktiska skäl inte kan gå på mer än ett fåtal matcher. Köp årskort ändå! Dels så går pengarna till en VÄLDIGT god sak och när ni väl kommer till Gamla Ullevi så kommer ni slippa långa köer vi biljettluckorna.

    • 14 december, 2012 @ 11:08 Oskar Ängermark

      Dessutom kan man ge kortet till en kompis de gånger man själv inte kan gå!

  2. 14 december, 2012 @ 10:51 DJ-CJ

    Hur många årskort såldes det förra året? Vad kan man ha för rimlig målsättning i år vad gäller antal årskort?

    Svara

    • 14 december, 2012 @ 11:36 DJ-CJ

      Såg på ÖIS.se att 350 såldes förra året. Bra start med redan 100 köpta hittills då!


Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se