Träningsmatch: säkra er läktarplats mot IFK

På ÖIS-gården är träningarna sedan en tid tillbaka i full gång och tränartrojkan är i full gång med att sätta sin prägel på det nya laget. Och slänger man ett öga på almanackan ser man även att träningsmatcherna närmar sig med stormsteg. Faktum är att det endast är 16 dagar kvar till säsongens första match – den mot BK Häcken på Valhalla IP den andra februari. Det är med andra ord inte långt kvar nu.

Men BK Häcken är ju som bekant inte februari månads enda motståndare. Vidare skall ÖIS mäta sig med Utsikens BK, GAIS, Falkenbergs FF och till sist IFK Göteborg. Ingen lätt uppgift på förhand, men å andra sidan mer intressant än på länge med två derbyn som de absolua topparna. Och tydligen är intresset så stort (vi väljer att tolka det så för det är mycket roligare, trots att det kanske är bristen på biljetter som egentligen är orsaken) att ÖIS redan har släppt sina biljetter i samband med IFK Göteborg-matchen på Valhalla IP den 23 februari. Då IFK Göteborg står som hemmalag och värd för matchen så får ÖIS också infinna sig i epitetet bortalag. Med det tilldelas man också en mindre del av läktaren. Och det är exakt vad som hänt ÖIS i detta fall.

ÖIS officiella hemsida skriver idag att du som Öisare kan säkra din plats på den läktare som kan kallas ”klackläktaren”. Med andra ord där de sångglada Öisarna kommer att hålla till. Problemet, som man kanske kan kalla det, är att denna läktarsektionen endast rymmer 300 personer. Förmodligen bra mycket färre än alla Öisare som vill beskåda matchen. Med andra ord: först till kvarn! Har du tänkt gå på matchen gör du bäst i att säkra dina plåtar redan nu. Annars riskerar du att endera missa matchen eller ännu värre – beblanda dig med bananer-i-pyjamas-supportrar.

Något som du tyvärr kommer bli illa tvungen att göra ändå. Biljetterna säljs nämligen i Blåvittshopen på Gamla Ullevi.

UPPDATERING: ”Klacksektionen”, alltså där Öisarna kommer att stå, är placerad i det sydöstra hörnet.

'Träningsmatch: säkra er läktarplats mot IFK' have 10 comments

  1. 17 januari, 2013 @ 13:48 Jacko

    Delar klubbarna på vinsten eller är det rätt ner i IFK:s ficka?

    Svara

    • 17 januari, 2013 @ 16:58 Cyban

      Bra fråga.. Har ingen lust att gå in i den där gråvitshopen heller för den delen.

    • 17 januari, 2013 @ 17:47 Ytterell e Gigant!

      Pengarna går till Håkan Mild…. :-(

    • 17 januari, 2013 @ 22:26 Anonym

      Känns ju tveksamt att betala pengar till Blåvitt för att kolla en träningsmatch i februarii….!!!

    • 19 januari, 2013 @ 15:39 Christian Börjesson

      Delar, till viss mån. IFK får mer i och med att de står för arrangemanget – och enligt Oskar Ängermark på Twitter delas det upp i 80-20.

  2. 17 januari, 2013 @ 18:47 Rille

    Var där och köpte biljetter idag, allt gick bra och smidigt förutom att tjejen i kassan försökte lura på mig ett paketerbjudande och få mig att se mer gråvitt matcher, jag gav henne en riktigt elak blick sa ” NEJ TACK” med stora bokstäver, krossade rutan och gick hem med mina biljetter, så ska dem jävlarna tas!

    Svara

    • 17 januari, 2013 @ 19:19 Carl H

      Får man fråga vad biljettpriserna var? Hittade inget på deras hemsida.

    • 17 januari, 2013 @ 19:33 Felix Jonsson

      60 för vuxen och 30 för ungdom.

  3. 17 januari, 2013 @ 22:57 JD

    Personlig älskar jag att ta på mig den rödblå halsduken och beblanda mig med den blåvita pöbeln. Får mig alltid att känna mig som en vinnare – oavsett utgången i matchen :-)

    Svara

    • 19 januari, 2013 @ 16:30 Rille

      +1


Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se