Klubbchefsjakten över

Då var den utdragna processen klar. Sökandet är över. Nu börjar resan.

Efter två lite för krävande år i klubben lämnade Mats Janson i höstas sitt uppdrag som klubbchef i Örgryte IS fotbollssektion. Mats hade offrat mycket, han var väldigt nära den stenhårda vägg många i hans situation inte hinner bromsa för. Till skillnad från en hel del andra lyckades Mats väja precis innan det small. För Mats del var det nödvändigt, för oss ÖISare var det starten på en tid av ovisshet och en med obehag blandad förväntan på vem som skulle efterträda.

Under tiden har Ronald Bengtsson arbetat som tillförordnad klubbchef i jakt på en ordinarie. Sökandet tog tid. Så lång tid att en del kanske trodde att frågan runnit ut i sanden. Men idag kom beskedet. En ny har hittats!

Lennart Lindorsson kommer närmast från Jitex BK och har ett förflutet hos Volvia. Det är ungefär det vi vet om honom i nuläget. Att han har ett förflutet i en klubb som Jitex där han har arbetat med små medel får ses som en tillgång då det är precis det han kommer att få göra i ett tag framöver. Han pratar själv om i artikeln på ÖIS hemsida att han ska förädla det som Mats Janson påbörjade. Alltså även nu när klubben tar ännu ett steg jobba med en kostnadsmedvetenhet och en ödmjukhet inför uppgiften.

Det låter bra. Men mycket har låtit bra innanför den röda träpanelen på ÖIS-gården de senaste åren. Nu gäller det att översätta ord i handling.

Sambadefensiv välkomnar Lennart Lindorsson till det finaste av sällskap!


'Klubbchefsjakten över' have 4 comments

  1. 18 februari, 2013 @ 12:28 Sektion LM

    …och då lär väl Prytz och den nye klubbchefen känna varandra, med tanke på bådas bakgrund i Jitex?

    Svara

  2. 18 februari, 2013 @ 12:52 Lill-Benke

    Gillar även hans bakgrund inom damfotbollen. Borde borga för att satsningen på tjejer fortsätter och utvecklas.

    Svara

  3. 18 februari, 2013 @ 12:58 Egon

    Många på kansliet som skall ha lön nu…

    Svara

  4. 18 februari, 2013 @ 15:36 Sven R

    ”Lennart Lindorsson kommer närmast från Jitex BK och har ett förflutet hos Volvia.”, skriver Felix.

    Enligt ois.se är det precis tvärtom; ”Han kommer senast från Volvia, där han varit marknadsansvarig. Lennart har även erfarenhet från föreningslivet genom sina år som sportchef i Jitex BK.”

    Jag har dålig koll på Jitex, men är det någon som kan berätta mer om honom och varför han slutade där? Det verkar ju, som jag läser artikeln på ois.se, varit för ett tag sedan. Vad har sportchefsjobbet där inneburit i arbetsuppgifter och har det någonsin varit avlönat eller har det varit arvoderat (eller tom ideellt)?

    Svara


Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se