ÖIS kallar till årsmöten i mars

I går skickade ÖIS ut en nyhet på den officiella hemsidan angående det kommande årsmötet. Ja, nu är det dags igen efter några månaders dvala. Under 2012 hölls det extrainsatta möten med tanke på idén om att göra sektionerna inom ÖIS mer självständiga. Nu, den sjunde mars, är det alltså dags för 2013 års första sektionsårsmöte. Tiden är klockan 18:00 på ÖIS-gården. Sambadefensiv vill, precis som Örgrytes fotbollssektion, uppmuntra ÖIS medlemmar till att delta. Använd möjligheten! Ta chansen att påverka!

”Den 7 mars kallar ÖIS Fotboll till sektionsårsmöte.

Torsdagen den 7 mars kl. 18.00 skall ÖIS Fotboll hålla sitt sektions-årsmöte på ÖIS-gården. Vi vill uppmana alla våra medlemmar att närvara på årsmötet.”

Du kan, om du önskar, skicka in en (eller flera, för den delen) motion. Mer information om hur du gör det finns på ÖIS hemsida. Önskar du läsa ÖIS stadgar före mötet finner du dessa på denna länk.

Vad? Årsmöte för ÖIS fotbollssektion
Var? På ÖIS-gården
När? 7 mars kl 18:00

********

Det är dock inte bara fotbollssektionen som planerar ett årsmöte i mars. Även ÖIS stora årsmöte kommer gå av stapeln denna månad, fast den 14/3. Den andra skillnaden är att platsen inte är på ÖIS-gården utan i Nya Ullevis presscenter. Starttiden är 18:00, precis som för ÖIS Fotbolls som är den sjunde mars.

”Den 14:e mars, håller ÖIS årsmöte i (Nya) Ullevi presscentrum.

ÖIS stora årsmöte kommer hållas torsdagen den 14:e mars kl. 18.00 i (Nya) Ullevi presscentrum. Alla medlemmar i ÖIS är välkomna.

ÖIS-veteranerna kommer hålla sitt årsmöte en timma tidigare, kl. 17.00, också i (Nya) Ullevi presscentrum.

Varmt välkomna.”


'ÖIS kallar till årsmöten i mars' has no comments

Bli först att kommentera detta inlägg!

Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se