Johan Hedman: Vi ska gå in i superettan med gott självförtroende

Sambadefensiv tog sig en pratstund med en inte helt nöjd Johan Hedman efter dagens match mot Halmstad.

Hur kändes det idag Johan?

Det hade ju varit gott att få en pinne med oss så vi hade kunnat vara helt säkra på att gå vidare. Nu kan ju Syrianska ställa till det. Men om man ser till matchen, vi har ju sagt att vi ska se det som träningsmatcher även i Svenska Cupen men det blir ju lite annat vi spelar ju lite annorlunda. Även när dom leder med 2-1 så backar vi ju hem.

Vi gör ingen bra match tycker jag. Första är okej, men i andra är dom bättre. Vi håller inte i bollen och det blir ju lätt så när man leder att man tänker ”nu håller vi det här” och så backar man hem och sen håller vi inte i bollen och så får dom komma gång på gång och idag gjorde det att vi förlorade.

Hur tyckte du att det kändes för egen del?

Helt okej, det blev mycket försvarsjobb i andra. Fick hålla mycket koll på deras högerback och mycket spring upp och ned. Så jag tröttnade helt enkelt så det var väl helt rätt att byta ut mig egentligen.

Hur har ni snackat inför den här matchen jämfört med en vanlig träningsmatch? Har uppladdningen sett annorlunda ut?

Ja, uppladdningen har varit som vanligt men som vi snackade om igår i matchsnacket så var det mycket snack om att det är en träningsmatch men också en tävlingsmatch så ligger vi under med 2-0 i slutet så kommer vi inte att gå upp för att göra 2-1 utan vi vet vad som gäller. Att det är tremålsdifferens som gäller för att Halmstad ska gå om oss så lite skillnad har det varit men annars i veckan har vi laddat precis som vanligt.

Om vi slutligen ska ta en kort tillbakablick på försäsongen, hur tycker du att det har gått både för egen del och för laget?

För egen del är jag nöjd. Jag känner mig starkare och lite uthålligare än vad jag gjorde samma tid förra året. Nu missade jag AIK-matchen med en lite krånglande ljumske men det ska inte vara några problem. Jag känner mig hel och stark och har väl varvat insatser men överlag har det gått bra. Har fått göra några mål också. För egen del är jag nöjd.

Ska man se till hela laget så tycker jag att vi har varit bra. Vi har mött svårt motstånd, liksom fyra raka allsvenska motstånd och vi har vunnit två av dom det tycker jag är starkt vi har gett alla lag en match. Så det är med gott självförtroende vi ska gå in i superettan det tycker jag absolut.

Tack så mycket Johan!

Tack själv!


'Johan Hedman: Vi ska gå in i superettan med gott självförtroende' has no comments

Bli först att kommentera detta inlägg!

Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se